Haberler

Eski Muş Belediye Başkanı Feyat Asya belediye çalışanlarıyla vedalaştı: Borçsuz bir belediye bırakıyorum

Güncelleme:

Ak Parti Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, yerel seçimlerde DEM Parti'nin adayı Sırrı Söylemez'e karşı kaybetti ve görevini bıraktı. Asya, belediye binasında çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı ve basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Muş Belediye Başkanı olarak 10 yıl boyunca görev yapan Feyat Asya, başkanlığı DEM Partili Sırrı Söylemez'e devredecek. Asya, görev süresi boyunca verdikleri taahhütlerin yerine getirildiğini, belediyenin hiçbir kuruma borcunun olmadığını belirtti. Asya, halkın iradesinin 2 defa kendisini seçtiğini, 3. defa seçmediğini ifade ederek, bu durumdan ders alacaklarını söyledi.

Türkiye yerel seçim maratonunu geride bırakarak yeni bir döneme başladı. Sonuçların kesinlik kazanmasıyla birlikte eski başkanlar, görevlerini vatandaşın seçtiği yeni Belediye Başkanlarına devretmeye başladı. Muş Belediyesi'nde 10 yıl görev yürüten Feyat Asya, belediye çalışanlarıyla vedalaşmak için belediye binasına geldi. Asya, daha sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu.

"SÖZ VERDİĞİMİZ HER ŞEYİ YERİNE GETİRDİK"

Feyat Asya, "2014 Mahali Seçimlerinin akabinde 2 Nisan 2014'te başlamış olduğum Muş Belediye Başkanlığı görevimi bugün devretmiş olmanın hem hüznü hem de mutluluğunu yaşıyorum. Mutluluğum o dur ki; Bu halka söz verdiğimiz hiçbir taahhüdümüzün yerde kalmamış olmasının, gerek altyapı, gerek üst yapı, gerek ise sosyal aktivite alanlarını yani söz verdiğimiz her şeyi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum.

"BELEDİYENİN HİÇBİR KURUMA BORCU YOK"

Devrettiğimiz belediyenin de hiçbir kuruma borcunun olmamasının mutluluğunu yaşıyorum. Bizim bu süre içerisinde de hem kendi öz kaynaklarımızın büyütülmesi hem de farklı finans alanlarında proje desteklerini almamız ve İller Bankası'ndan gelen kaynaklarımızın bu halkın yararına kullanmış olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyorum. 10 yıldan sonra, bugün de mesai arkadaşlarımızla vedalaşmaya geldik. Her bir arkadaşımızın bu hizmetlerimizdeki emekleri inkar edilemeyecek kadar büyüktür. Bu vesileyle birlikte çalışmış olduğum arkadaşlarıma şahsım ve bu şehrin insanları adına teşekkürlerimi sunuyorum.

"ALINACAK DERSİMİZ VAR, DERSİMİZE ÇALIŞACAĞIZ"

Buradayız, Allah ömür verdikçe de hizmete devam edeceğiz. Birliktelik sadece siyasette değildir. Dün olduğu gibi bugünden sonra da halkımızla birlikteyiz. Yapabileceğimiz her türlü hizmetlerinde de amadeyiz. Ben hiçbir Muş halkına da kırgın, küskün değilim. Halkın iradesi beni 2 defa seçti, 3'ncü defa seçmedi. Bunda bir hayır vardır, alınacak dersimiz de vardır. Biz bu dersimiz üzerine çalışacağız. Bu halkın her türlü yanındayım." dedi.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Sırrı Söylemez Feyat Asya DEM Parti AK Parti Muş 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (9)

Zübeyir Kıvrak:

SEN DEĞİL ESKİ BAŞKAN SENİN GİBİ BİR BAŞKANI SEÇMEYEN HALK GELECEK BEŞ YILDA İYİ BİR DERS ALACAK....

103
25
yanıtYanıtla
Eroğlu:

Ne dersi alacak? Depremde yerle bir olan Van gibi mi? Evlat nöbeti tutan anaların ahını alan Diyarbakır gibi mi? 5 yılda çöplüğe dönüşüp, 30 yıl geri giden İstanbul gibi mi? Vs. daha sayamadığım şehirler gibi mi?

yanıt15
yanıt3
osman baglar:

böyle olmalı tebrik ederim feyat başkanı yeni başkana başarılar dilerim

90
9
yanıtYanıtla
Murat Narin:

Celladına aşık bir millet hizmetten ne anlasın

24
8
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

İnsanların bazen Doğruyu ögrenebilmesi için....yanlışı yaşaması gerekir...

24
4
yanıtYanıtla
Coder Codero:

Son hafta çektiğin 70 trilyon nereye gitti

5
3
yanıtYanıtla
Mustafa ÇİFÇİ:

DEM BİR ÇOK SEÇMEN BÖLGESİNDE TEHDİTLE BLOK OY KULLANMIŞTIR.

3
5
yanıtYanıtla
Coder Codero:

Skter get

yanıt4
yanıt0
Ceyda Öztürk:

Evlatlarımin hakkını kendi haklarimizi ahirete bırakıyoruz hakkımız sana helal değil çok şükür ki secilmedin yoksa ajmanuktaki eşeklerin bile sigortası olacaktı

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title