Haberler

Eski AB Bakanı Volkan Bozkır, İskenderun'da

Eski AB Bakanı Volkan Bozkır, “1 Kasım seçimleri Türkiye’nin geleceği noktasında çok önemli bir süreç. Demokrasi seçimlerde milletimizin siyasete, ülkeye verdiği mesajdır” dedi.

Eski AB Bakanı Volkan Bozkır, "1 Kasım seçimleri Türkiye'nin geleceği noktasında çok önemli bir süreç. Demokrasi seçimlerde milletimizin siyasete, ülkeye verdiği mesajdır" dedi.

AK Parti Hatay Teşkilatının seçim çalışmalarına katılmak üzere Hatay'a gelen 62. Dönem Hükümetinin AB Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır, İskenderun İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nı (İTSO) ziyaret eden AB Eski Bakanı Bozkır'ı AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen İlçe Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Belen İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın ile iş dünyasından çok sayıda isim karşıladı.

İTSO konferans salonunda İskenderunlulara Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun selamını getirdiğini söyleyen Bozkır, Hataylıların Suriyelilere gösterdiği paylaşım ruhu ve misafirperverliğinin hiçbir zaman unutulmayacağını kaydetti. Bozkır, "Suriye'den Hatay'a gelen kardeşlerimize gösterilen misafirperverlikle, paylaşım ruhu hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bizim hasretimizdir bu. Zor ve muhtaç durumda olan insanlara her zaman açtığımız kucağımızı Suriyeli kardeşlerimize de açmış bulunuyoruz. Belki bazı sıkıntılar alıyoruz, tepkilerde olabilir ama Türkiye ve Hatay geneline bakıldığında herhalde dünyaya örnek olacak Türk davranışını sergiledik. Bu tablonun birkaç binle ifade edilebilecek küçük örnekleri Avrupa bünyesine yansıdığında nasıl bir feryat ortaya çıktığını nasıl bir deprem çıktığını görünce iyi ki Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşlarıyız diyebiliyoruz" dedi.

1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin geleceği noktasında çok önemli bir süreç olduğunu da ifade eden Bozkır, "Önümüzde çok önemli bir süreç var. 1 Kasım seçimleri Türkiye'nin geleceği noktasında çok önemli bir süreç. Demokrasi seçimlerde milletimizin siyasete, ülkeye verdiği mesajdır. Bizler 7 Haziran tablosunu milletimizin takdiri diye başımızın üstünde taşıdık. Sanıyorum bu tablo hayırlı oldu. AK Parti İstanbul teşkilatın konuşulan bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Biz AK Partililer memnunduk aslında ama biraz da ders vermek istedik. Kulak çekerken kulak elimizde kaldı" diye konuştu.

Bozkır, İskenderun Belediyesi'ne de ziyarette bulundu. Burada anı defterini imzalayan Bozkır'a Belediye Başkanı Seyfi Dingil'de plaket takdiminde bulundu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Volkan Bozkır Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title