Haberler

Erkan Baş'tan İnce'nin adaylığı için çok konuşulacak yorum: Küçük hesaplar yapmanın zamanı değil

Güncelleme:

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığı için "Bu ülkenin yüzde 99'u acı çekiyor. Bu kadar acı çekilen bir ülkede küçük hesaplar yapmanın zamanı mıdır? Siyaset, memlekete karşı sorumluluktur. Böyle davranmak gerekir, bunun dışındaki bütün davranışları yanlış buluyorum" yorumunda bulundu.

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kilitlenirken, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmemesi muhalefetin büyük tepkisini çekmeye devam ediyor.

BAŞ YORUM YAPMAK İSTEMEDİ AMA...

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, gazeteciler Mine Özbek ve Uğur Dündar'ın TV100'deki programına konuk olurken Muharrem İnce'nin adaylığına ilişkin yorum yapmaktan kaçındı.

"YOK, HİÇ ÖYLE BİR BENZERLİK YOK"

Uğur Dündar'ın "Sizin popülaritenizle Sayın Muharrem İnce'nin popülaritesini benzetenler var" sorusu üzerine yanıt verme gereği duyan Baş, "Yok, hiç öyle bir benzerlik yok. Bizim memleketin bütünlüklü çıkarlarından başka hiçbir çıkarımız yoktur.

"SİYASET MEMLEKETE KARŞI SORUMLULUKTUR"

Bu ülkenin yüzde 99'u acı çekiyor. Bu kadar acı çekilen bir ülkede küçük hesaplar yapmanın zamanı mıdır? Siyaset, memlekete karşı sorumluluktur. Böyle davranmak gerekir, bunun dışındaki bütün davranışları yanlış buluyorum" diye konuştu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Memleket Partisi Muharrem İnce İşçi Partisi Erkan Baş Tan İnce Siyaset Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

ilhan kır :

chp de Atatürk'ün yerini amerika aldı

110
83
yanıtYanıtla
Askin Polat:

Siz vekil olsanizda sizin gibi düşünen ler hainlikten başka birşey yapmıyorsunuz devletin aleyhine çalışıyor sunuz devletten aldığıniz paraya yazık

115
64
yanıtYanıtla
Yasin Kara:

Küçük baş boş yalan konuşma bu sıkıntıda bile ak parti % 40 civarı tek başına çoğunlukta hala %99 acı cekiyor diyor acıyı bu millete siizin zihniyet 90 yıldır darbe ve engellemerle verdi 20 yıldır halk hizmete veriyor sonuç ortada küçük bas

111
56
yanıtYanıtla
DENİZ KARA :

Acı Görmek istiyorsan ,Halk ekmek kuyruklarına bak,soğuktan titreyen depremzedelere bak,semt pazarlarına bak,kiralara,et fiyatlarına bak 50 yıl öncesine değil....

yanıt35
yanıt52
Recep Yılmazer:

Deniz kara iyi algıcısın.ama bunu artık millet yemez.hadi ötede oyna

yanıt24
yanıt14
Onur Yener:

Bence sizden başka acı çeken yok, malum durum yüzünüze de yansımış.

111
55
yanıtYanıtla
murat karahan:

Bence memleket partisi CHP'ye değil CHP memleket partisine katılsin çünkü CHP partisinin anlamını yitirdiler

103
51
yanıtYanıtla
ERKAN :

incenin cumhurbaşkanı olma takıntısı var çok egolu

42
57
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bu saatten sonra adaylıktan çekilse bile olacakların faturası ona kesilecek seçimlerin sonucu ne olursa olsun siyasi hayatı resmen bitmiştir derdinide marko paşaya anlatır

41
56
yanıtYanıtla
Şahin beydere:

yuhhh

52
43
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title