Haberler

Erdoğan'la görüşmek isteyen aday adayının ısrarı ortaya ilginç görüntüler çıkardı

Güncelleme:

Şanlıurfa milletvekili aday adaylarından Zülfikar İzol'un Meclis koridorlarında gördüğü Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşebilmek için ısrarlı bir tutum sergilemesi ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

Seçimler için geri sayım devam ederken AK Parti'den milletvekili aday adayı olup başkent Ankara'da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ile görüşebilmek için fırsat kovalayan birçok isim var. Bu isimlerden biri de Şanlıurfa milletvekili aday adaylarından Zülfikar İzol oldu.

ERDOĞAN DİNLEMEK İSTEMEDİ

Daha önce Meclis'te dört dönem milletvekilliği yapan Zülfikar İzol'un Meclis koridorlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşebilme çabası cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. O anlarda Erdoğan'ın İzol'ü dinlememek istememesi İzol'un ise ısrarlı bir şekilde bir şeyler anlatmaya çalışması ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milletvekili Şanlıurfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

HALİS ER:

reis yanındayız

377
489
yanıtYanıtla
Faruk Kara:

Cumhurbaşkanının sözlerinin ardından CIA ve MOSSAD tarafından verilen akılla IYI/CHP ortak kararı ile kendi binalarına bu provokasyonu yaparak halk nezdinde akıllarınca RTE yi Ak Partiyi hedef göstermek, ama bu halk bu oyunları yemez at terlii....

232
281
yanıtYanıtla
ferfer:

cıa mossadın işi yok senle uğraşacak sen kimsinki:)))

yanıt98
yanıt54
Dr.Kimbel:

Depremi bile mossad ve cia yapmis

yanıt54
yanıt38
Hakikat Ehli:

Peki, sizin bu tezinizi kullanabileceklerini planlayıp yapanlar olabilir mi?

yanıt29
yanıt7
ferfer:

hakikat ehli çok zorlarsan kafayı biraz daha ısıtırsan dünyanın ilk oluşumuna kadar dış güçlerin parmağı olduğunu bulabilirsin zorla kendini tahayyül et:))))

yanıt37
yanıt14
Oktay Tokmak:

İyi senaryo değil . Oy uğruna yapmayacağınız kılıf yok. Eğer gerçekten başka bır amac olsaydı. Binaya saldirmazlardi

182
268
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Baraj altında kalmış bir partiye kim niye saldırsın

yanıt43
yanıt50
Cengiz Özen:

Cia veya Mossad olamaz. Olsa olsa, Andromeda galaksisindeki bir gezegenden gelmiş uzaylıların işidir

133
42
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

4 dönem vekillik yapmış. soruyorum, acaba bu adamın vekilliği boyunca ülkeye, urfaya katkısı ne olmuş. el kaldırıp indirmekten başka.

148
6
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title