Haberler

Ekrem İmamoğlu'nun eski CHP liderleriyle Beylikdüzü'nde bir kafede "değişim yemeğinde" buluştuğu iddiası

Güncelleme:

CHP'de Kılıçdaroğlu'na karşı "değişim" tartışmaları devam ederken İBB Başkanı İmamoğlu'yla ilgili kulislere düşen bilgi büyük ses getirdi. İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nde bir kafede eski CHP Genel Başkanları Hikmet Çetin ve Altan Öymen ile eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile buluştuğu ve masada "değişim" konusunun ele alındığı öğrenildi.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nde bir kafede "değişim yemeğine" katıldığı iddia edildi. Gazeteci Barış Yarkadaş'ın canlı yayında aktardığı göre yemeğeeski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile buluştuğu ve masada "değişim" konusunun ele alındı.

ZOOM TOPLANTISI SIZDIRILMIŞTI

14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrası Cumhuriyet Halk Partisi'nde başlayan değişim rüzgarları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde CHP'den bazı isimlerle gizli bir Zoom toplantısı yaptığı ortaya çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

"DEĞİŞİM YEMEĞİ"

İddiaya göre İmamoğlu; eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile Beylikdüzü'nde bir kafede yemeğe katıldı.

ESKİ CHP GENEL BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Yarkadaş, "değişim yemeği" olarak adlandırdığı yemek hakkında TV100'deki canlı yayında şunları söyledi: "Saat 20.00 sularında İstanbul Beylikdüzü'ndeki bir kafede İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın bir yemekte buluştular. Kafenin ismi de bende var. İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın olduğu bir değişim yemeği yeniyor."

"10 AĞUSTOS'TA MANİFESTO DUYURACAK"

Yarkadaş ayrıca, Ekrem İmamoğlu'nun bir değişim manifestosu yayınlayacağını belirterek "10 Ağustos'ta bunu duyurması bekleniyor. Bugün konuştuğum İmamoğlu'na yakın kaynaklar böyle diyor. Muhtemelen işin teknik direktörlüğünde olan Karayalçın, Öymen, Çetin 10 Ağustos çıkışı öncesi herhalde bunun altyapısı hazırlayıp fikir alışverişinde bulunuyorlar. CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav'ın da önümüzdeki günlerde bu kadroya fiilen katılacağı yönünde bilgi aldım" şeklinde konuştu.

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Murat Karayalçın Ekrem İmamoğlu Hikmet Çetin Altan Öymen Beylikdüzü Shp Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

ismail bey :

Değişim olsunda. Kılıçdaroğlunun alternatif ekrem mi olacak. Veya chp de lider vasfında adam yokki...

45
5
yanıtYanıtla
Titizli Titiz :

Halen yemeklerde bu bitmiyo bi türlü.

23
1
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Değişime kendinizden ve zihniyetinizden başlayın....O zaman başarılı olursunuz... İnsanları farklı düşünen kesimleri ötekileştiren, aşağılayan, Linç ettiren ,tepeden bakan chp zihniyeti değişmeden.....Bu ülkede iktidar olamazsınız..işin gerçeği bu...

20
3
yanıtYanıtla
zırzop:

kafe değildir o tatil köyü felandır iyi baksaydınız

13
7
yanıtYanıtla
mesut çalta:

Değişim güzeldir de değişimi bu kişilerle düşünmem ilginç, millet bunları değiştirmek için neler çekti...genc tayfayı alsaydın bari yanına yoksa bir arpa boyu yol alamazsın...

10
0
yanıtYanıtla
HATTUSAS:

Başkan bulunamıyor veya bulunmasına imkan verilmiyorsa kapatın dükkanı. Zaten zarar ediyor.

7
3
yanıtYanıtla
Hado:

Merak ettim menüde ne vardi, balik mi yoksa ...?

7
3
yanıtYanıtla
Cevdet Karaduman:

Geleceğin cumhurbaşkanı büyük başkan yakışır sana .

0
6
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

çıksın ben adayım desin bu ne bizans oyunları

1
0
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Chp nin kasasindaki 650 trilyon nerede...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title