Haberler

Devlet Bahçeli'nin Üzerini Çizdiği 7 İsim

Güncelleme:

MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'nda yeniden genel başkan seçilen Bahçeli, halen MYK üyesi olan 7 milletvekilini listeye almadı. MYK listesine 37 yeni isim girdi.

Başkanlık Divanı üyelerinin tamamı yerini korudu, MYK listesine 37 yeni isim de girdi. Delege, 140 kişilik listeden 75'ini MYK'ya, 20'sini ise Merkez Disiplin Kurulu'na seçecek.

Sözcü'nün haberine göre, MYK listesine Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ilk sırada girerken, Divan üyeleri Semih Yalçın, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Oktay Öztürk, Tuğrul Türkeş, Emin Haluk Ayhan, Ruhsar Demirel, Atila Kaya, Zuhal Topçu, Celal Adan, Mevlüt Karakaya, Sadir Durmaz, İsmet Büyükataman, Abbas Bozyel, Recep Dumanlı da yer aldı. 75 kişilik MYK listesinde 37 yeni isim dikkat çekti.

O İSİMLER LİSTE DIŞI

Bahçeli halen MYK üyesi olan 7 milletvekilini ise listeye almadı. Bu isimler arasında milletvekili adaylığı başvurusu yapmayan Tunca Toskay, Reşat Doğru, Osman Durmuş, Bahattin Şeker, Murat Başeskioğlu, Faruk Bal, Münir Kutluata, Necati Özensoy ile eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik var.

YENİ İSİMLER MYK'DA

Yeni MYK listesine Konya milletvekili Mustafa Kalaycı, Mersin milletvekili Mehmet Şandır, Antalya milletvekili Mehmet Günal, Adana milletvekili Muharrem Varlı, Muğla milletvekili Mehmet Erdoğan, Tekirdağ milletvekili Bülent Belen ilk kez girdi. Bu isimlerden en az 2 ya da 3'ünün Başkanlık Divanı'na gireceği ve Genel Başkan Yardımcısı olacağı konuşuluyor.

ÜMİT ÖZDAĞ SÜRPRİZİ

Listeye yeni giren isimler arasında; Ümit Özdağ, Mustafa Mit, Alper Yılmaz, Selçuk Senirli, Ahmet Turgut, Özcan Pehlivanoğlu, Şeref Oruç, Osman Ertuğrul, Ahmet Bukan, Mehmet Akif Paksoy, Turan Yaldır, Nevin Taşlıçay, Esim Gürel, Sultan Gündüz, Aybüke Topçubaşı Ekici, Celal Taşdoğan, Abdurrahman Başkan, Gonca Akdeniz, Başbuğ Pınarbaşı, Çetin Elas, Bünyamin Polat, Ali Güler, Hüseyin Akgül, İsmail Bozalioğlu, Seyit Ahmet Göçer, Hikmet Bekin, Hasan Özarslan, Ali Derindağ, Celal Dağgez, Uğur Bektaş, Kadir Çitin, Cem Kazmaz, Mehmet Haberal ile Mesut Çelik yer aldı. CHP milletvekili Prof. Mehmet Haberal'ın oğlu Erkan Haberal da listeye girdi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Devlet Bahçeli Erkan Haberal Şefkat Çetin Sıkıcı Politika Haberler

500

Yorumlar (115)

srkn:

çatlayın patlayın size oy moy yok türküm ama mhp nin piskopatlarından dükkan dükkan dükkan harac isteyen üyelerinden ayrımcılıgından mhp li gezipte evli kadınlarla gezenlerden bıktık bir zaman ülkü ocakları varken bırak türkü kürtü bu piskopat yetistiren kisilerden bıktık bana yalan söylüyorsun diyen varsa hodri meydan sizin piskopatlarınız esnaftan harac alıyor konser biletlerini zorla satıyordu bunun aksini ispan eden varsa kapatılan ülkü ocaklarının sebeplerini arastırsın

30
41
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Oylar mhpyeeeee

46
20
yanıtYanıtla
bu sonmobilWeb@haberler.com:

MHP kesin iktidar hic supheniz olmasin devlet amca bu sefer çok ciddi :D

14
48
yanıtYanıtla
sapik mhp''li:

Mhp ülkeyi Pkk’ya verdi diyor, Pkk bizi adam yerine koyan yok diyor, Chp ülkeye Şeriat getirecek diyor, Saadet Yahudi’ye hizmet ediyor diyor, Haydar baş Soğan yiyor Ekmeleddin’e ulaşılamıyor, Siz yiyin birbirinizi MİLLET ERDOĞAN DİYOR

9
52
yanıtYanıtla
mustafa agaMobil-IOS:

Mhp ccc

49
4
yanıtYanıtla
süleyman:

kim ne derse desin MHP artık gümbür gümbür geliyor akp''ye artık bir dur deme zamanı geldi

34
7
yanıtYanıtla
kukla mhpmobilWeb@haberler.com:

CHP: MHP kukla MHP MHP 18 belki alir

3
37
yanıtYanıtla
Şentürk Türk DoğanmobilWeb@haberler.com:

İçkiyi sürahiyle tasla içerler sonra Allah U Ekber derler abdestsiz ler

14
25
yanıtYanıtla
KÜRT KIZI ROZAmobilWeb@haberler.com:

mhp hain bir toplumdur, vatan haini ve bölücüdür mhp hareketsizlik peşinde koşuyor. mhp tarihin kaydettiği önceki dikta uygulamalarından, korkudan kaynaklanmasıyla ayrılıyor. mhp terörü, kendisi terörize olmuş bir sınıfın, acımasızlık uygulamasıdır mhp, kendi içinde çelişkilerini erteleyerek hızını arttırmış bir iktidarın, iktidarını sallamış olanların hareketsizliğe boğma girişimi oluyor. korkunun hareketsizliği doğurması en çok mhp de var. hain, korkaktan çıkıyor mhp bir iç ihanet oluyor. mhp egemen sınıfın kendi içinde ve birbirine karşı ihanetine dayanıyor. mhp insanların kanın üzerınden siyaset yapan bir toplumdur ve kör zifir karanlıkta yaşıyan küflemiş bir zihniyetir....

13
25
yanıtYanıtla
keşkemobilWeb@haberler.com:

Bahçeli bi gitse çok dönecek olan varda bu partiye adam cakildi kaldi oraya yeter artik giiiiiiiit be adam cinnet gecirecem senin yüzünden

11
26
yanıtYanıtla
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title