Haberler

DEVA Partisi'nde Sezen Aksu istifası! İlçe Başkanı, destek mesajına tepki gösterip, hem görevini hem de partiyi bıraktı

Güncelleme:

Şarkıcı Sezen Aksu'nun bir şarkısında Hz. Adem ile Hz. Havva'ya hakaret içerdiği belirtilen sözleri, bir anda gündeme oturdu. Aksu'nun ifadelerini sert eleştirenler kadar normal bulanlar da oldu. DEVA Partisi Ali Babacan'ın Aksu'ya dün sosyal medya hesabı üzerinden verdiği destek ise partisinde görüş ayrılığına neden oldu.

BABACAN'IN AKSU'YA DESTEK MESAJI NEDENİYLE İSTİFA ETTİ

Kovancılar'da DEVA Partisi İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Adem Sağır, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısı nedeniyle tepki gösterilen Sezen Aksu'ya destek mesajı atmasının ardından partisinden istifa etti.

DEVA Partisi'nde Sezen Aksu istifası! Destek mesajına tepki gösterip, görevini bıraktıDEVA Partisi İlçe Başkanı Adem Sağır

"DEVLETİN BEKASI HER ŞEYDEN ÜSTÜNDÜR"

Sağır, "Dün akşam Genel Başkanımızın Twitter üzerinden bir paylaşımı var. Bizler de bu paylaşıma duyarsız kalmak istemedik. Şerefli ve onurlu duruş her zaman bizler için çok önemlidir. Sizlerden ricam hakkınızı bizlere helal etmenizdir. Elimizden geldiğince partimizi en iyi şekilde temsil ettik, devletimizin bekası bizim için her şeyden üstündür. Devletin bekasını esas bilip ölene kadar devletimiz için mücadele etmeye edeceğiz. Bulunduğum DEVA Partisi'nden istifa ediyorum" dedi.

BABACAN NE DEMİŞTİ?

Aksu'ya sosyal medya hesabı üzerinden destek paylaşımı yapan Babacan, ''Türkiye ancak fikir ve ifade özgürlüğü zemininde yükselebilir. Sanatçılarımız da sanatlarını icra ederken özgür olmalıdır. Şarkı sözlerini çarpıtan zihniyet bu ülkeye sadece kötülük yapmaktadır. Sezen Aksu'nun hedef alınması kabul edilemez'' ifadelerini kullanmıştı.

DEVA Partisi'nde Sezen Aksu istifası! Destek mesajına tepki gösterip, görevini bıraktı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Deva Partisi Sezen Aksu Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Muhsin MÜCAHİT:

İlçe başkanı Adem beye helal olsun, adam dünya için ahiretini satmamış.

652
103
yanıtYanıtla
kemal kılıç:

Yemin ederim halk olarak bos seylere kafayi cok takiyorsunuz herkesin dusuncesi kendine biz ekonomiye odaklanalim gelecemizi kuralim ama bu tür oyunlara gelmeyelim...

121
549
yanıtYanıtla
emre akan:

çanakkale savaşında ekonomimiz yoktu ama imanımız vardı ekonomi olmasada olur iman olmasa olmaz sen ekonomiye odaklan bende yaratılış gayeme odaklanayım

yanıt11
yanıt3
Ebru Demiryürek:

senin boş şey dediğin Bİr Peygambere yapılan saygısızlık.

yanıt99
yanıt20
Mücahit Mescioğlu:

Adam böyle şeylerle uğraşmayalım. Ülkede daha büyük sorunlar var onlara yönelelim diyor 459 kişi dislike atıyor. Mahalle yanarken birileri saçını tararmış.Sezen aksu ne dediyse dedi herkes kendi bacağından asılır.Üzerine konuşmasak, dinlemesek unutulur gider şarkı ama kafasının içi bomboş bu siyasal islamcıların

yanıt5
yanıt15
akif Goksu:

Sezen aksu ile bekanin ne alakası var ?ben bunu anlayamadım.yarin akp geçişini yapacağım şimdiden belli niye bir de bunu mazeret ediyorsun.

109
351
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Ne diyeyim... Helal olsun. Dik duruş budur. Bazıları gibi sineye çekip, cebini düşünenlerden değilmişsiniz. Size helal olsun.

256
42
yanıtYanıtla
Nurten Geyik:

Binlerce karikatür var bir çok şarkı var sezen aksu nun şarkısımı göze battı. Önceden neredeydi akılları... Ben şahsen sezen aksuyu çok severim... Onun şarkıları ruha dokundu hep.... Bir de 4 sene önceki bir şarkı...İnsan taşlamanın teknolojik şekli bu tür atılan mailler Sezen Aksu ya... İlk insanlar olarak artık mecazileşmiş... Dini boyutu Elhamdülillah Müslümanız

8
38
yanıtYanıtla
karabey:

Bu ve bu gibi şarkı sözleri normalleşmemesi gerekir bunun içinde tepki gösterilmesi de gayet normaldir. Sen seversin sezen aksuyu olabilir ama onu seven binlerce insanı üzmüştür bu sözler. Daha dikkatli olmalı sanatçılar

yanıt4
yanıt0
Doğrucu Davud:

Eyy Sezen Aksu! bir zamanlar kimleri desteklediğini şimdi daha iyi anlıyorsundur. İşte bu senin desteklediğin AKP nin trolleri. Adem ile Havva'nın cahillikleri nedeniyle Şeytana uyup cennetten kovulduğunu anlattığın şarkının bu sözleri için linç ettiler. Şimdi kimleri desteklediğini gördün mü?

8
34
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title