Haberler

Denizli'nin yeni başkanı devraldığı borçları afişe etti! Seçime 2 gün kala 6.3 milyona çiçek alınmış

Güncelleme:

31 Mart'ta Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne başkan seçilen CHP'li Bülent Nuri Çavuşoğlu, AK Partili Osman Zolan döneminden kalma borçları dev bir pankart yaptırıp belediye binasına astı. "Bugün ödersek" ifadesiyle paylaşılan borçların 11 milyar liradan fazla olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, belediyenin yerel seçime 2 gün kala 6.3 milyon TL'ye çiçek aldığını, seçimden 18 gün önce ise 1.7 milyon TL'ye lokma döktürdüğünü ifşa etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı CHP'li Bülent Nuri Çavuşoğlu, 31 Mart'ta koltuğu devraldığı AK Partili Osman Zolan döneminden kalan borçları belediye binasına astığı dev pankartla ifşa etti.

DEVRALINAN TOPLAM BORÇ 11 MİLYAR LİRADAN FAZLA

Çavuşoğlu'nun "Bugün ödersek" ibaresiyle duyurduğu toplam borcun 11 milyar 130 milyon 969 bin TL olduğu görülürken, harcamalara ilişkin detaylar da pes dedirtti.

Denizli'nin yeni başkanı devraldığı borçları afişe etti! Seçime 2 gün kala 6.3 milyona çiçek alınmış

6.3 MİLYON TL'YE ÇİÇEK ALINMIŞ

Belediyenin yerel seçime 2 gün kala 29 Mart tarihinde 6.3 milyon TL'ye çiçek aldığı, seçimden 18 gün önce ise 1.7 milyon TL'ye lokma döktürdüğü ifade ediliyor.

Denizli'nin yeni başkanı devraldığı borçları afişe etti! Seçime 2 gün kala 6.3 milyona çiçek alınmış

KONSER İÇİN 23 MİLYON TL'LİK ÖDEME

Sözcü'de yer alan harcama dökümünde Emre Aydın-Emir Can İğrek konseri için 23 milyon 809 bin TL ödeme yapıldığı, 17 milyon 907 bin TL'ye çalı, 1 milyon 772 bin TL'ye yazlık çiçek ve 848 bin liraya da sanatsal lavanta figürünün alındığı görüldü.

Denizli'nin yeni başkanı devraldığı borçları afişe etti! Seçime 2 gün kala 6.3 milyona çiçek alınmış

PANKART BELEDİYE BİNASINA ASILDI

Afişte Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 4 milyar 804 milyon 44 bin lira, DESKİ'nin ise 6 milyar 326 milyon 925 bin lira borcu bulunduğu belirtildi. Kredi borcu, vergi borcu, iller bankası, dünya bankası ve diğer borçlar da listede yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Bülent Nuri Çavuşoğlu Osman Zolan Denizli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (89)

nnnnn:

Dikkat ediyorum chp nin aldığı tüm belediye başkanları aynı şeyi yapıyor. Algı operasyonu bu resmen. mesela çiçek almış ok ama ne için ne kadar almış nereye kullanmış ya da kullanacak? Açık açık yazsınlar bakalım nedir ne değildir? Gerçek piyasa değeri neymiş. Açık net olsun ki gerçekten sıkıntılı durum varsa gereken yapılsın. Bu çamur at izi kalsın durumu olmuş resmen.

415
1370
yanıtYanıtla
yasin yaşaran:

yalan beyanin cezasi var o saydigin kalemlerin ince detayi o bilboarda sigmaz yaparsa akepe yapar

yanıt540
yanıt152
sem sem:

öner yaz belediyeye bunuda acıklayın diye elini tutanmı var ayrıca çiçek ya çiçek ne olacak dagıtılmak için alınmış işte belki gercek fiyat buda değildir birilerinin cebine birşeylerde girmiştir.yapsın tabi borçlerı her belediye açıklasın millet bilsin hizmet az oldugunda bilsin borc ödeniyor diye akpli belediyelerin pislikleri temizlenmeye çalışılıyor diye

yanıt256
yanıt58
Erdinç erbay:

Şu durumda bile hala chp diyorsun söylesene ne kullanıyorsun

yanıt231
yanıt186
Barıs Özbek:

Bizim ülkede sistem yanlış işliyor ve yanlışın temelleri çok sağlam. Bu halka hesap verme, hükümetin ya da belediyelerin mualif taraftan sıkı denetlenmesi, ayrıca devletin denetleme organlarından siyasetin tamamen uzaklaşması için ne yapmak gerek acaba. Bizd seçim kampanyası olarak emekli yaşı ile oynanabiliyor, gelecek nesiller adına karar alınabiliyor(seçim kazanmak için-örnek demirel) .Siyaset rant etme aracına dönüştü ve bal tutan parmağını yalar hafif kalıyor artık. Baya kafayı bala gömüyor

yanıt126
yanıt4
Nuri Aga:

Ulan çiçeği yemek için almayacaklar herhalde. 6 milyonluk çiçek, 1 milyonluk kuruyemiş. Nereye kullanılır okadar çiçek.

yanıt266
yanıt16
Metehan Büke:

Bu kadar borç varken çiçek almak doğrumu isterse 100TL lik alsın tasarruf yapmamız lazım

yanıt238
yanıt9
Özkan Bulut:

Nnneee sen nasıl bir insansın çiçek ne ya ha her taraf aynı hırsızlık yandaşı zengin etmek hepsi bu Bld de çıkıyor suçlu chp oluyor ya siz müslüman iseniz Müslümanlık buysa vay halimize

yanıt169
yanıt27
Mehmet Vatandaş:

2 günde 6 milyon liralık çiçek !!!!! Ne demek ne için ne kadar nereye kullanmış çiçek bu

yanıt161
yanıt14
Evvab:

çiçek dediğiniz şey çevre düzenlemesi için alınıp dikilen çiçeklerdir. Lan ne boş kafasınız. Belediyeler Park bahçeler müdürlüğünün hepsi bu alımı zaten yapar. salağın biride yemek için mi alındı diye sormuş.

yanıt111
yanıt167
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title