Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Kılıçdaroğlu'na)"Onların Desteği ile Hakkari'de Miting Yapacak Kadar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Kılıçdaroğlu'na)"Onların desteği ile Hakkari'de miting yapacak kadar zavallısın sen" -"Ben El Nusra terör örgütüdür dedim, diyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Kılıçdaroğlu'na)"Onların desteği ile Hakkari'de miting yapacak kadar zavallısın sen"

-"Ben El Nusra terör örgütüdür dedim, diyorum. Sen de DHKP-C terör örgütüdür de göreyim seni"

-"Bu ara tweet'ler atıyorlar, neymiş o, biz Türklük ve Türkiye kavramına karşıymışız. Niye TTB'den isminin kaldırılmasını istediğimiz için. Niye? Bu kuruluşun Türklük ile alakası yok, Türk kavramına layık olan bir yanı da yok"

-"TBB'nin de Türkiye'ye layık olan hiçbir yanı yok. Bunlar ne hukuku ne hekimliği, tabipliği kendi saltanatı altına alamazlar. Çıkartılacak olan kanunla, Bakanlar Kurulu ile tüm hekimler, hukukçular kendi derneğini kurabilecekler. Kalkıp tweet'lerle ev sahibini bastırmaya kalkıyorlar. Kullanamayacaksınız, ne Türk kavramını ne Türkiye ismini"

-"İçeride artık ihanet boyutlarına varan tavırları sizler de görüyor, takip ediyorsunuz. Bunların içinde ülkemiz bir başka devlet ile savaşa girse, safını karşı taraftan söyleyeceğine kadar olan var. Bunları CHP'de görebilirsiniz"

-"Sırf Türkiye düşmanlarına malzeme vermek için operasyonlarımızda sivillerin hedef alındığı iddiasını ortaya atabilecek kadar alçalanlara rastladık"

-"Bunlar AB'de PKK'yı terör örgütü ilan etti. İlan ettiği halde bunların paçavrasını nasıl oluyor da bunlar boyunlarına asıyorlar. Bunlarla birlikte hareket edenler, onlar da aynı. Onları hiçbir zaman samimi bulmadığımızı yüzüne yüzüne vuracağız"

-"Amerika, Rusya, İran, Fransa, İngiltere Suriye'de olabilir. İsrail canı istediği zaman Suriye'de operasyon yapabilir ama Türkiye 911 kilometre sınırının olduğu Suriye'de olamaz"

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 45. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan El Nusra Türkiye Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title