Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İstanbul eski günlerini mumla arıyor" sözlerine İmamoğlu'ndan aynı ayarda yanıt

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sarf ettiği "İstanbul eski günlerini mumla arar haline geldi." sözlerine sert yanıt verdi. 300 metrobüs için hazırlanan kredinin yıllardır Erdoğan'ın masasında olduğunu ifade eden İmamoğlu, "Bir mum yollayalım göremiyorsa artık görüp imzalasın. Bizi engellemesin." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı bir toplantıda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak "İstanbul eski günlerini mumla arar haline geldi." ifadelerini kullandı. İmamoğlu ise Erdoğan'a mum göndermesi yaparak "Bir imzayla kredisi hazır 300 metrobüs alacaktık biz. İnanılmaz bir metrobüs eskimesi vardı. Geldiğimizin 6. ayında kredisini hazırladık hala masasında duruyor. Bir mum yollayalım göremiyorsa artık görüp imzalasın." şeklinde konuştu.

"MİLLETİMİZİ BU CENDEREDEN KURTARACAĞIZ"

Dün AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "İstanbul eski günlerini mumla arar haline geldi. Aziz İstanbul ne yazık ki CHP'li iş bilmezlerin yönetimi altında. İstanbullu kardeşim otobüs, metro, metrobüs bekliyor ama hiçbiri zamanında gelmiyor. Milletimizi bu cenderen mart ayının sonunda kurtaracağız" ifadelerini kullandı.

"BİR MUM YOLLAYALIM GÖREMİYORSA"

Bu sözlere akşam Halk TV'de katıldığı canlı yayında bu sözlere yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise sert ifadeler kullandı. İmamoğlu, "Bir imzayla kredisi hazır 300 metrobüs alacaktık biz. İnanılmaz bir metrobüs eskimesi vardı. Geldiğimizin 6. ayında kredisini hazırladık hala masasında duruyor. Bir mum yollayalım göremiyorsa artık görüp imzalasın. Sefaköy - Beylikdüzü hattına artık başlamak istiyoruz. Yaklaşık 3.5 milyon insanı ilgilendiriyor. Bir mürekkep bu batırıp imzalayacak. Bizi engellemesin." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'İstanbul eski günlerini mumla arıyor' sözlerine İmamoğlu'ndan aynı ayarda yanıtİBB Başkanı Ekrem İmamoğlu

YENİDEN İSTANBUL İTTİFAKI OLUR MU?

İmamoğlu'na İYİ Parti ile yeniden bir İstanbul ittifakı olup olmayacağı da soruldu. İBB Başkanı şunları söyledi: "Son söz söylenmeden İstanbul ve Türkiye'nin lehine olacak her şeye açığım. Akşener'le konuşmamızda da verimli ve pozitif bir sohbet yaptık. Son söz söylenene kadar her şey konuşulmalıdır. Ben bu noktada gelin İstanbul'da konuşalım deme hakkına sahip değilim. Ben sadece Sayın Akşener'le iyi niyet dili ile bir konuşma gerçekleştirdim. Bu konuşmayı da önemsiyorum ve bir iş birliğinin de olabileceğini düşünüyorum."

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024?
500

Yorumlar (20)

Kenan Kasarci:

Mühim olan kendi butcenle bişey yapmak. Bir imzayla olacaksa onu bende yaparim. Belediyeyi her partiden doldur sonra para yok. Personel sayisi önceden kaçtı şimdi kaç?

142
128
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Erdoğan IBB başkanı iken partisi ne olursa olsun....tüm Devlet kurumları chp zihniyeti ile doluydu..Tüm engellemelere rağmen İstanbulda dünyanın projelerini yaptı...Bir defa bile şikayet edip mızmızlandığını hatırlamıyorum...Sadece İstanbul için çalışıyordu.

150
98
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Aynrn katiliyorum.Bunlar hep bahane ariyorlar yaptiklari hicbirsey yok kaostan baska

yanıt88
yanıt50
deniz deniz:

Ya başkan 4,5 yıldır aynı bahaneler. sorulan soruya bak verdiğin cevaba bak. Hizmet yok. işin içinde olan herkes zaten farkında. sen hala sana oy verenleri kandırma oyalma telaşındasın. SENDEN SİYASETÇİ OLUR YAKIŞIRDA. AMA BELEDİYE BAKANI OLMAZ. çekilde yerine hizmet edecek biri gelsin.senden olmadı. MAALESEF.

119
109
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Imamoglunun kilcdaroglu gibi sonu geldi

89
120
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

kredi ile babamda alır. koskoca İstanbul 5 yıldır elinizde. seçilince ilk işin almanya ve fransız bankalarından kredi almak oldu. ne yaptın parayı?

103
84
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

İmamoğlun'dan önce 30 yıl iktidardakiler yönetti İstanbul'u. 30 yılın hesabını sormayıp topal ördek dediğiniz İmaoğlunun 5 yıllık sürecini sorguluyorsunuz. Yazık size.

yanıt68
yanıt73
Gül Etçi:

İmzalamaması demek İstanbul halkına hizmeti Engellemiş oluyor.Böyle yaparak İmamoglunu YIPRATMA KARALAMA HALKIN GÖZÜNDE Aşağı çekme HEP Aynı TAKTİKLER...Siyaseti kirlettiler İstanbul halkına hizmeti engellemeye çalıştılar.Birlik beraberlik yok.Düşmanlık var.

102
83
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

İBB'nin yaptığı 3 proje söylesene, yapılan metrolardan çekilmek, metro duraklarını kapatmak, iş bilmezlere asvalt işi vererek mazgalları tıkamak, iett otobüslerini denize düşürmek yakmak yolda bırakmak hariç ?

yanıt88
yanıt60
Mehmet Vatandaş:

İmamoğlu'nu sevmem ama seçim sonrası daha koltuğuna oturmadan Tayyip beyin " meclis çoğunluğu bizde..." sözlerini de unutmam, anlayan anlar.

108
63
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title