Haberler

Cumhur İttifakı'nın İBB adayı kim olsun? 14 Mayıs'ı bilen şirket anket yaptı, sıralamada büyük sürprizler var

Güncelleme:

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na kimi aday göstereceği merak ediliyor. Sonar Araştırma tarafından yapılan ankette Murat Kurum diyenlerin oranı yüzde 31.6, Tevfik Göksu diyenlerin oranı ise yüzde 18.1 olarak belirlendi. Ankette sıralamaya Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı da girdi.

14 Mayıs seçim sonuçlarını en doğru tahmin eden şirketlerden biri olan Sonar Araştırma yerel seçimler öncesinde Cumhur İttifakı'nın İstanbul'da aday olması için ismi geçenler hakkında çok çarpıcı oranların olduğu bir anket yayımladı. Cumhur İttifakı'na oy veren seçmenler arasında yapılan anketten sürpriz bir sonuç çıktı.

MURAT KURUM İLK SIRADA

İstanbul'da Cumhur İttifakı'na oy veren seçmenlere "Aşağıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen isimleri düşünecek olursanız hangi isim günümüz şartlarında İstanbul'un sorunlarına daha isabetli çözümler getirir?" sorusu yöneltildi. Bu soruya yanıt verenlerinyüzde 31.6'sı tercihini Murat Kurum'dan yana kullandı.

'Cumhur İttifakı'nın İBB adayı kim olsun?' anketi! Sıralamada büyük sürpriz var

TÜRKMEN VE YAZICI DA LİSTEDE

Tevfik Göksu'nun yüzde 18.1 ile ikinci sırada yer aldığı araştırmada Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı da listeye girdi.

İşte yapılan anketten çıkan sonuç;

  • Murat Kurum: Yüzde 31.6
  • Tevfik Göksu: Yüzde 18.1
  • Adil Karaimsailoğlu: Yüzde 14.4
  • Süleyman Soylu: Yüzde 13.3
  • Fahrettin Koca: Yüzde 9.5
  • Hilmi Türkmen: Yüzde 4.5
  • Şadi Yazıcı: Yüzde 4.5
  • Diğer: Yüzde 4.5
Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Belediye Başkanlığı Hilmi Türkmen Murat Kurum Şadi Yazıcı İstanbul Üsküdar Göksu Sonar Tuzla Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title