Haberler

AK Partili çobandan Turgut Altınok'a tepki: 1 Nisan sabahı hezimetle kalkarsınız

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Minibüsçüler Odası ziyareti sırasında dikkat çeken bir olay yaşandı. Dinleyiciler arasında bulunan çoban Emin İnce, Altınok'a tepki göstererek "Buranın en tahsilsiz ve kültürsüz adamı benim. 'Dağdan inme' diyorsunuz ya o benim. Bugün Ankara'da Mansur Yavaş konuşuluyorsa sebebi sizlersiniz. Hiçbiriniz verdiğiniz sözleri tutmadınız" dedi. Altınok'un kısa konuşmasını istediği İnce, "1 Nisan sabahı hezimetle kalkarsınız" diye konuştu.

AK Parti Ankara Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'a, Minibüsçüler Odası ziyareti sırasında kendisini "dağdan inme çoban" olarak tanıtan Emin İnce tepkisini dile getirdi.

"ESNAFA İŞ LAZIM, AŞ LAZIM, PARA LAZIM"

AK Partili olduğunu belirten Emin İnce, Altınok'a şunları söyledi; "Buranın en tahsilsiz ve kültürsüz adamı benim. 'Dağdan inme' diyorsunuz ya o benim. Burada esnafa senin anlattıklarından önce iş lazım, aş lazım, para lazım.

AK Partili çobandan Turgut Altınok'a tepki: 1 Nisan sabahı hezimetle kalkarsınız

"NİCE BAKANLARINIZ SÖZLER VERDİ"

Şimdi burada senin lehine, tam sonuç çıkartmamız lazım. Münakaşa değil münazara yapmamız lazım.Bugün Ankara'da Mansur Yavaş konuşuluyorsa sebebi AK Partililerin, bakanların, milletvekillerinin, il başkanlarıdır. Nice bakanlarınız, nice milletvekilleriniz, nice il başkanlarınız sözler verdi.

AK Partili çobandan Turgut Altınok'a tepki: 1 Nisan sabahı hezimetle kalkarsınız

"SENİN LEHİNE ÇEVİRMEN LAZIM BURAYI"

Hiçbiri verdiği sözleri tutmadı. Onun için bugün Ankara'da Mansur Yavaş'ı konuşuyoruz. Senin lehine çevirmen lazım burayı. Yoksa 1 Nisan sabahı hezimetle kalkarsınız."

Kaynak: ANKA / Politika

Turgut Altınok Mansur Yavaş Ankara 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (8)

Ali :

Ankara'da 1 Nisan sabahı zaten hezimetle kalkacaklar.

148
35
yanıtYanıtla
Orhan çaylakoglu:

Avucunu yalarsın

yanıt17
yanıt63
Ali :

Orhan Bey yaz bu yorumu bir yere... Hatırlatırım.. :)

yanıt48
yanıt11
Ali Yilmaz:

Senin verdiğin oy, benim verdiğim oydan üstün...Prof. den de üstün kardeşim.şimdiki prof.lar diplomayı sokaktan topluyor.çobanları tanımak isteyen onlarla bir sohbet etsin, bir yolculuk yapsın, hatta alışveriş yapsın...yolunu kaybetti isen; azığını paylaşmaz hepsini verir gerektiğinde misafir eder.çobanlar candır.

52
14
yanıtYanıtla
Harun EROĞLU:

Anlamadım ben. Hem çobanım dağdan indim diyor, hem minübüscülerin mağdur olduğundan bahsediyor. O zaman bu arkadaş trilyonluk dolmuşu olan bir çobanmı yani. Vallahi anlamadım

30
6
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Çobanların hepsi zengin birader .

yanıt13
yanıt3
Onemli Degil:

Sakalli Giller Kulubu Uyesinin Aci Itaraflari Diger Saksakcilara ve Rantcilara Ders Olsun..

18
1
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Helal Olsun Çoban kardeş, gözün azıcık açılmış. Zaten hezimet olacak o ayrı da, seni de böyle görmek mutlu etti.

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title