Haberler

CHP'li Özkoç, Kılıçdaroğlu'nun masasındaki son anketi paylaştı: CHP Türkiye'nin birinci partisi konumunda

Güncelleme:

2023 seçimlerine bir yıldan daha az bir süre kala tüm partilerde anket çalışmalarına hız vermiş durumda. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun masasındaki son anketin sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaşan Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "CHP Türkiye'nin birinci partisi konumunda" ifadesini kullandı. Hatırlanacağı üzere Kılıçdaroğlu da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, anketlerde AK Parti'yi geçtiklerini ifade etmişti.

2023 Haziran ayında yapılacak seçimler öncesi tüm partiler anket çalışmalarına hız verirken, CHP kanadından dikkat çeken bir açıklama geldi.

SON ANKET SONUÇLARINI PAYLAŞTI

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, anket sonuçlarına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Özkoç, "Son anket sonuçlarına göre CHP Türkiye'nin birinci partisidir" dedi.

CHP'li Özkoç, Kılıçdaroğlu'nun masasındaki son anketi paylaştı: CHP Türkiye'nin birinci partisi konumunda

KILIÇDAROĞLU DA AK PARTİ'Yİ GEÇTİKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da önceki gün katıldığı canlı yayında, anketlerde AK Parti'yi geçtiklerini belirterek, seçimlerden birinci parti olarak çıkacaklarını söylemişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Engin Özkoç Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (16)

necmettin durmaz:

aç tavuk rüyasında kendişini mısır ambarında görür yoksa chp dibe mi vurdu

0
0
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

o zaman baskın seçim ne duruyorsunuz,karne notu almış çocuklar gibi,ülkemi,tl,bu zamcılardan,batının,abd yardımcılarından kurtarın

0
0
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

puhahha

0
0
yanıtYanıtla
Hasan:

seçim olunca herşey bitince kafayı kuma gömüp 2 gün saklanıp sonra çıkıp tekrar aynı şarkıyı okurlar.

0
0
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Cok gülecem. Bağizlar bile bunlarin önünde Ne birincisi

0
0
yanıtYanıtla
Yaşar Eker:

8 secim kaybetmiş bir parti nasıl birinci parti oluyor

0
0
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş.

0
0
yanıtYanıtla
Serdem Demir:

Hı hı tabi tabi

0
0
yanıtYanıtla
Behzat Türkmenoğlu:

Rüyalar aleminde yaşıyor iyi rüyalar

0
0
yanıtYanıtla
Faik Özcan:

Chp; 1980 öncesi de Türkiye'nin 1 nci partisi idi.! Saygılarımla.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title