Haberler

CHP Heyeti Siirt'i Ziyaret Edecek

Güncelleme:

Siirt CHP Nevaf Bilek'in daveti üzerine, Ankara Genel Merkezden bir heyetin ilimize geleceği ve seçim çalışmalarına katılacağı öğrenildi.

CHP Ankara Genel Merkezinde Milletvekilleri Fikri Sağlar, Ercan Karakaş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu Siirt'te geleceği öğrenildi. Bitlis'ten Siirt'in Baykan ilçesine geçecek olan heyet burada seçim bürosunun açılışını yapacağı ve ardından Siirt merkezde kanaat önderleri ve sivil toplum örgütleri ile yemekte bulaşacakları öğrenildi.

Yapılacak olan Ziyaretle ilgili gazetecilere bilgi veren CHP Siirt İl Başkanı Nevaf Bilek, "Genel merkezinden ilimize gelecek olan Sezgin Tanrıkulu, Fikri Sağlar ve Ercan Karataş'ı yoğun kalabalık bir grup ile karşılayacağız. Baykan İlçemizde seçin bürosunun açılışını yaptıktan sonra Siirt şehir merkezine geçerek sivil toplum örgütleri ve basın mensupları ile bir araya geleceğiz. Şehrimizde bir gün kalacak olan heyet daha sonra Siirt'in Pervari İlçesini ziyaret edeceklerdi" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Politika

NEVAF BİLEK NEVAF BİLEK Siirt Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title