Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yılmaz Büyükerşen'in elini öptü

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmediği için geçtiğimiz günlerde partisini eleştiren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in elini öperek gönlünü aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir'de 5 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Yılmaz Büyükerşen'in elini öptü. Yeniden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen,Eskişehir Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısında veda konuşması yaptı.

"KENDİMİ MUTLU HİSSEDİYORUM"

Büyükerşen, "Tarihe jübilesi yapılan bir büyükşehir belediye başkanı olarak geçeceğim için de ayrıca kendimi mutlu hissediyorum. Son sözüm, bu şehri çok seviyorum. Sizleri çok seviyorum. Allah'a emanet olun. Saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Şimdiden hoşçakalın, esen kalın." ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL ELİNİ ÖPTÜ

Genel Başkan Özgür Özel'in de katıldığı toplantıda konuşmasıyla büyük alkış alan Yılmaz Büyükerşen sahneden inerken tebrikleri kabul etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'de, Büyükerşen'in elini öptü ve ardından birbirine sarıldılar. Özel ve Büyükerşen'in samimi anları aradaki buzlar eridi yorumlarına neden oldu.

PARTİSİNİ ELEŞTİRMİŞTİ

25 yıllık Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ardından yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen geçtiğimiz günlerde partisini eleştirerek "Geçimsizlik, anlaşmazlık, kıskançlıklar, iftiralar, ters yorumlar, herkes birbirinin ayağının altına karpuz kabuğu koyma gibi eğilimler içerisinde. 'Bu parti nasıl adam olacak?' diye düşünüp durmuşumdur. CHP'nin büyük hastalıklarından biri, adeta bir virüs, mikrop gibi siyasetle uğraşan insanlar arasında ne yazık ki var" ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Yılmaz Büyükerşen Özel Yılmaz Özgür Özel Eskişehir 3.Sayfa Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (14)

Aysun Doğan:

Özgür Özel kibarlık yapmış , yakışanı yapmış....

143
89
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Şunların genel merkezini bir de ben ziyaret edeyim, elimi öptürür acı kahvelerini içerim...

111
53
yanıtYanıtla
Nurullah Çetin:

Bir abisi olarak öpebilir ama CHP genel başkanı olarak belediyesi başkanın eli öpülmez

92
51
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Ahmak

yanıt16
yanıt12
Metin Altınay:

Özgür bey önüne gelen herkesin elini öpüyor zaten.Bu sefer doğru adamın elini öpmüş.Neydi o PKK li kadının adını unuttum onuda öpmüş tü unutmadık.

44
21
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Pkk limi pkk ki olsa yakalanip kanun onune cikarilmazmiydi

yanıt12
yanıt20
Metin Altınay:

Türkler vatanımızı işgal etti diyen ve Almanya'da kürt sanatçı kimliği ile yaşayan bu kadın eli öpülünce mübarek olmadı herhalde.Araştırın biraz kim nerede kiminle nedir ne iş yapar.

yanıt11
yanıt1
Metin Altınay:

Türkler vatanımızı işgal etti diyen ve Almanya'da kürt sanatçı kimliği ile yaşayan bu kadın eli öpülünce mübarek olmadı herhalde.

yanıt7
yanıt1
Mehmt Alkan:

Eko' nun dağıttığını özel toplamaya çalışıyor

49
16
yanıtYanıtla
Şerif Ali:

İşte adamlık budur. Kibir sahibi olanlar ve bu kibir sahiplerine destek olanlar ülkeyi ne hale getirdiler.

19
24
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title