Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu Hakkari'de

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, seçim çalışmaları kapsamında Hakkari’de temaslarda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, seçim çalışmaları kapsamında Hakkari'de temaslarda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP Parti Meclis Üyeleri Levent Gök, Ercan Karakaş ve Van CHP İl Başkanı Cemal Şen ile yerel seçimler öncesi Hakkari'de ziyarette bulundu. Parti binasına geçen Tanrıkulu gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye tarihinin en kritik döneminden geçtiğini belirten Tanrıkulu, iktidarı çözüm süreci konusunda eleştirerek, "Kürt meselesi noktasında da mecliste maalesef tek bir adım atmadı. Bu süreci ve barışı güvence altına alabilecek çalışmalardan uzak durmaya çalıştı. Adeta Türkiye'nin Kürt meselesini ve çözüm sürecini kendi elinde rehin tutarak bu süreci götürmeye çalışıyor. Onlarca yasa teklifi vermemize rağmen ki yüzde doksanı Türkiye nüfus meselesinin demokratik çözümüne ilişkindir. Hiçbir tanesine Adalet ve Kalkınma Partisi meclis çatısı altında evet demedi.

Ben buradan Hakkari'den direk duyurmak istiyorum, çözüm süreci kısmen Adalet ve Kalkınma Partisinin elinde rehin durumdadır, her seçim öncesi bunu kullanmaktadır" şeklinde konuştu

Yapılan açıklamalardan sonra Sezgin Tanrıkulu ve beraberindeki heyet esnaf ziyaretinde bulunup, Belediye Başkan adayları Nazım Ertuş'u tanıtarak seçimlerde kendilerine destek vermeleri taleplerinde bulundu. Tanrıkulu, daha sonra Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu'nu ziyaret etti.

"BİZ HUZUR VE BARIŞTAN YANAYIZ"

CHP'li heyeti makamında kabul Başkan Fadıl Bedirhanoğlu, "Ülkede huzur ve barıştan yana olduklarını ifade ederek, "Huzur ve barışın sağlanması için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki 30 Mart yerel seçimlerini barış ve kardeşlik içinde geçireceğiz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ercan Karakaş Levent Gök Türkiye Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title