Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Torbalı'da Meydan Projesi'ni inceledi

Güncelleme:

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Torbalı'da Meydan Projesi kapsamında taşınan pazar yeri ve meydan inşaatını inceleyerek, projeler hakkında bilgi aldı.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, bugün Torbalı'da altı iki kat otopark olacak "Meydan Projesi" kapsamında taşınan pazar yeri ve meydan inşaatını inceleyip, Torbalı Belediyesi'nin projeleri hakkında bilgi aldı.

Geçtiğimiz günlerde Ankara'ya giden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ı Torbalı'ya davet etmişti. Bunun üzerine Akın, bugün Torbalı'ya geldi. CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun eşlik ettiği Akın'ın ilk durağı CHP İlçe Örgütü oldu. Burada Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, CHP İlçe Başkanı Hakkı Polat ve partililerce karşılanan Akın, Torbalı'ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamını getirdiğini belirtti.

İlçede son zamanların en önemli gündemi olan Meydan Projesi kapsamında taşınan pazar yeri ile ilgili incelemeler yapmak ve mevcut projeleri değerlendirmek adına Torbalı'ya geldiğini belirten Akın, parti programından sonra meydan projesinin yapılacağı alanı gezip, Başkan Tekin ve ilgili daire amirlerinden bilgi aldı.

Ahmet Akın'ın pazar yeri ve meydan inşaatı ziyaretlerinde İzmir Pazarcılar Odası Başkanı Hamdin Erişen de yer aldı.

Pazar ziyaretinin ardından Torbalı'da oda başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katılımıyla Akın'a Torbalı'nın mega projesi olan kent meydanı ve yeni pazar yeri projelerinin sunumu gerçekleştirildi. Ardından söz konusu projelerle ilgili oda başkanlarıyla görüş alışverişinde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, şunları kaydetti:

"Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin, çok iyi niyetli. Çok da özel projeler hazırlamış. Daha önce proje haliyle inceleme fırsatım olmuştu. Ancak Genel Başkanımız yerinde görmemi de istedi. Bugün hem inşaat alanını, hem taşınan pazarı hem de kalıcı olarak yapılacak olan yeni pazaryerinin alanını gezme fırsatım oldu. Çok değerli projeler. Kentler meydansız olmaz. Meydan ve pazaryeri çalışmaları kısa sürede tamamlanacak. Proje çok değerli, yüzlerce mimarın yarıştığı bir yarışma sonucu seçkin jürilerce seçilmiş. Bunu halka anlatmamız gerekiyor. İzmir'e, Torbalı'ya yakışan bir proje hayat bulacak. Bu süreçte biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İnşallah açılış kurdelesini de kısa sürede keseriz."

BAŞKAN TEKİN'DEN AKIN'A TEŞEKKÜR

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Tekin, şöyle konuştu:

"CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcımız Ahmet Akın ve İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu'nu ilçemizde ağırlayarak, Muratbey Mahallesi'nde kurulan geçici pazar yerinde tezgah açan pazarcılarımızı, Tepeköy Meydanı'nda bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Oda başkanlarımızla bir araya gelip ilçemizin ihtiyaçlarını konuşarak, mega meydan ve katlı pazar yeri projelerimizin tanıtımını yaptık. Davetimizi kırmayarak ilçemize teşrif edip, kıymetli zamanlarını bizlere ayıran Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve Sayın İl Başkanımıza teşekkür ederim."

Kaynak: ANKA / Politika

Ahmet Akın Torbalı İnşaat Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title