Haberler

CHP'de Ordu ve Kocaeli adaylığı için Sarıgül'ün adı geçiyor

Güncelleme:

31 Mart'taki yerel seçimlerde CHP'de Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Mustafa Sarıgül'ün öne çıktığı iddia edildi. Kocaeli için de ismi geçen Sarıgül'le ilgili son karar, CHP Genel Merkezi tarafından belirlenecek.

Yerel seçimlere sayılı günler kala partilerin aday belirleme ve açıklama süreci devam ediyor. Son gelişmeye göre CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Mustafa Sarıgül'ün isminin öne çıktığı öğrenildi.

PARTİ TEŞKİLATINDAN ÖZGÜR ÖZEL'E SARIGÜL TALEBİ

CHP Erzincan Milletvekili olan Mustafa Sarıgül için partinin Ordu teşkilatının Ankara'da CHP lideri Özgür Özel ile görüştüğü ve Sarıgül'ün CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması yönünde kentteki seçmenlerde oluşan talebin iletildiği, Özel'in de duruma sıcak baktığı öne sürüldü.

İSMİ KOCAELİ İÇİN DE GEÇTİ

Sarıgül'ün isminin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için de geçtiği bilinirken iki kent için de net bir durumun oluşmadığı belirtiliyor. CHP'nin yerel kaynaklarından alınan bilgilerde Sarıgül'ün adaylık süreciyle ilgili henüz somut bir aşamaya varılmadığı, gelişmelerin iddia aşamasında kaldığı vurgulandı.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Mustafa Sarıgül Kocaeli Ordu Politika Haberler

500

Yorumlar (3)

Hikmet Cakir:

cok güzel olur

11
25
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

SARIGÜL ADAMDIR ADAM

3
13
yanıtYanıtla
TUĞBA ÖZYILMAZ:

NERDE BOŞ İŞ YAPMAYACAK ADAM VAR HEYKEL KAFALILARI ADAY SECIYORLAR HAY ALLAHIMYA:))))) NE KADAR VASIFSIZ ADAMLAR VARMI SU VATANA BIR HIZMETI .....

4
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title