Haberler

CHP belediye başkanları çalıştayında dikkat çeken eksik! Gözler Mansur Yavaş'ı aradı

Güncelleme:

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gündeme dair açıklamalarda bulunarak CHP'li başkanlara talimatlarını iletti. 250'ye yakın başkanın katıldığı toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da yerini alırken gözler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı aradı.

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı, Sivas'ta gerçekleştirildi. Neredeyse 250 belediye başkanının katılım sağladığı toplantıda, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da bir konuşma gerçekleştirdi. Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Ancak belediye başkanları arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yer almaması dikkat çekti.

CHP belediye başkanları çalıştayında dikkat çeken eksik! Gözler Mansur Yavaş'ı aradı

"GÖRECEKSİNİZ O FABRİKAYI ALACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu ise burada yaptığı konuşmasında, iktidara geldiklerinde Sivas'ta atıl hale gelen demir çelik fabrikasını kamuya kazandırıp aktif hale getireceklerini belirterek, "Bir demir çelik fabrikası var burada. Tam bir yılan hikayesine dönmüş. Bir çalışıyor bir çalışmıyor. Sivaslı kardeşlerime söz veriyorum. Nasip olursa millet ittifakı olarak iktidar olacağız. Göreceksiniz o fabrikayı alacağız. Kamuya alacağız. 6183 sayılı amme alacakları tahsili usulü kanuna göre alıp, kamu kurumuna dönüştüreceğiz. Orada Sivaslılar çalışacak, alın terinin karşılığını alacak, ortaya çıkacak katma değer Sivas'ın katma değeri olacak." dedi.

CHP belediye başkanları çalıştayında dikkat çeken eksik! Gözler Mansur Yavaş'ı aradı

"YETER BE KARDEŞİM"

Kılıçdaroğlu konuşmasında bir türlü faaliyete geçirilmeyen Ankara-Sivas Hızlı Tren projesine de değinerek, "Hızlı Tren için 2019'da gelecek diye söz verdiler. 2019-2020-2021-2022 nerede bu. Sivaslı AK Partili kardeşlerime söylüyorum. Bunlar açık ve net sizden oy almak için gelip karşınıza çıkıyorlar, açık ve net söylüyorum size yalan söylüyorlar. Yeter be kardeşim. Bu kadar da yalanın arkasından gitmeyin. Yapıyorlarsa yapsınlar. Neden yapıyorlar diye ellerinden tutan mı var, engel olan mı var" ifadelerini kullandı.

CHP belediye başkanları çalıştayında dikkat çeken eksik! Gözler Mansur Yavaş'ı aradı

BARTIN'DAKİ FACİAYI HATIRLATTI

Kılıçdaroğlu, Bartın'da meydana gelen maden kazasını Zonguldak olarak telaffuz ettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Zonguldak'ta 41 işçi kardeşimiz hayatını kaybetti. Bir ihmaller zinciri var öyle görünüyor. Hiç kimsenin görevden alınmadığını, olayın üstünün kapatılmak istendiğini biliyoruz. Her ne kadar açıklama yapıyorlarsa da, olayı araştırın diyorlarsa da bugün için bunu söylüyorlar ama yarın üstünün kapatılacağını biliyoruz. 301 kardeşimizin hayatını kaybettiği Soma faciasının sonuçlarını hep beraber gördük."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu?
500

Yorumlar (4)

Umit Cetin:

kılıçdaroğlunda da ne bu koltuk sevgisi kaç seçim kaybetmiş koltuğu gidecek diye insan eliyor

38
22
yanıtYanıtla
ERCAN Taslicukur:

Kel alaka bir cevapla yazinin icerigine dahi bakmadan, sadece resmine bakarak yorum yaptigin nasil da belli oluyor...

yanıt19
yanıt14
ismail bey :

Mansuru 3 yıldır Ankaralı olarak biz göremedikki... .

4
4
yanıtYanıtla
Burak Tezel:

Gardiyan değil infaz koruma memurur

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title