Haberler

AK Partili Çelik, Oğuzeli Seçim Bürosunu Ziyaret Etti

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde partisinin seçim bürosunu ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Türkiye'nin her gününün ak gün olmaya gebe olduğunu söyledi.

Çelik, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde partisinin seçim bürosuna yaptığı ziyarette, ilçenin AK Parti iktidarı döneminde asfaltla tanıştığını belirtti.

Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Bekir Öztekin'e teşekkür eden Çelik, bu dönemde yollarına Süleyman Akgün ile devam etme kararı aldıklarını anımsattı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantep'i çok önemsediğini vurgulayan Çelik, "Bundan dolayı kabinenin en başarılı bakanlarından birisi olan Fatma bacımıza 'Git Antep'e Büyükşehir Belediye Başkanı ol' dedi. Allah'ın izniyle biz de gümbür gümbür hem Fatma Şahin'i hem de Süleyman Akgün'ü seçeceğiz. Böylece hem Oğuzeli hem Gaziantep kazanacak. İnşallah 30 Mart'ta hepimizin yüzü daha gülecek. İnşallah Türkiye'nin her günü ak gün olmaya gebedir" dedi.

- " Türkiye, bölgenin yükselen yıldızı"

Başbakan Erdoğan ve AK Parti'nin Türkiye açısından çok önemli olduğunu ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider 50 yılda bir gelir. Başbakanımız Türkiye için son derece önemlidir, AK Parti Türkiye için son derece önemlidir. Türkiye bölgenin yükselen yıldızıdır ve Gaziantep Türkiye'nin yükselen yıldızlarından birisidir. Bu marka şehre bir marka siyasetçi lazımdı, marka bir belediye başkanı lazımdı, o da Fatma kardeşimizdir."

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin de kalkınmanın ve demokrasinin yerelde başladığını anlattı.

Çiftçi ve köy muhtarlarının yıllardır Barak Ovası'nın sulanmadığından yakındığını dile getiren Şahin, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Gaziantep ziyaretinde Doğanpınar Barajı'nda yaşanan sorunun çözümü için talimat verdiğini hatırlattı.

Oğuzeli'ne daha güzel hizmet yapmak isteğini vurgulayan Şahin, "Oğuzeli beni heyecanlandırıyor. Oğuzeli'nde yapacak çok işimiz var. Allah'ın izniyle büyükşehrin ve bütün bakanlıkların gücünü Oğuzeli'ne getirelim ve burayı şahlandıralım istiyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Çelik ve Şahin, Oğuzeli Belediyesini ziyaret etti.

-hüseyin çelik

Kaynak: AA / Politika

Hüseyin Çelik Ak Parti Türkiye Oğuzeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title