Haberler

Bomba iddia: AK Parti'nin İstanbul adayı yüzde 70 ihtimalle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olacak

Güncelleme:

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde Ankara kulisleri epey hareketlendi. AK Parti'nin İstanbul adayının yüzde 70 ihtimalle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olacağı iddia edilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5 Ocak'ta yapması beklenen açıklamada Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın isminin de son dakika sürprizi olarak ortaya çıkabileceği öğrenildi.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için seçim süreci başlarken, AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının kimler olacağı hala merak konusu.

ADAYLAR 7 YA DA 15 OCAK'TA AÇIKLANABİLİR

"Türkiye bilir gerçek belediyecilik AK Parti'dir" sloganıyla vatandaşların karşısına çıkacak olan AK Parti'de İstanbul ve Ankara adaylarının 7 ya da 15 Ocak tarihlerinde açıklanması beklenirken kulisler epey hareketlendi.

Bomba iddia: AK Parti'nin İstanbul adayı yüzde 70 ihtimalle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olacakKeçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok.

"ANKARA'DA TURGUT ALTINOK İSMİ KESİNLEŞTİ" İDDİASI

AK Parti'nin İstanbul ve Ankara için isimleri netleştirdiğini yazan gazeteci İsmail Saymaz, Ankara'da Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un ortak adaylığının kesinleştiğini aktardı.

Bomba iddia: AK Parti'nin İstanbul adayı yüzde 70 ihtimalle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olacakİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya.

İSTANBUL'DA YÜZDE 70 ALİ YERLİKAYA, YÜZDE 30 ERGÜN TURAN

İstanbul'da da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yüzde 70, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın yüzde 30 şanslı olduğu ifade ediliyor. Ancak Saymaz, Yerlikaya'nın ise adaylığa soğuk baktığını ifade ediyor.

Bomba iddia: AK Parti'nin İstanbul adayı yüzde 70 ihtimalle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olacakFatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan.

"KURUM VE GÖKSU'YA ŞANS VERİLMİYOR"

Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya şans verilmiyor.

Bomba iddia: AK Parti'nin İstanbul adayı yüzde 70 ihtimalle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olacakEski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum.

"SON DAKİKADA TOMBALADAN ERGÜN TURAN ÇIKABİLİR"

"Yerlikaya'nın Konyalı olması, valilik dışında İstanbul'la hiçbir bağının bulunmaması bir dezavantaj" diyen Saymaz, "Son dakikada tombaladan Ergün Turan çıkarsa şaşırmam" görüşünü aktardı.

Bomba iddia: AK Parti'nin İstanbul adayı yüzde 70 ihtimalle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olacakEsenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Mehmet Ergün Turan İçişleri Bakanı Mehmet Ergün İstanbul AK Parti Ankara Fatih Politika Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500

Yorumlar (76)

Hamit Gündoğdu:

AKP İstanbul ve Ankara'dan kimi isterse aday göstersin boşuna çaba. Onlar için artık bu iki şehir anılarında kalan bir hatırat olacaktır. 5 senedir AKP'nin bütün baskı ve engellemelerine, iftiralarına rağmen İstanbul halkı İmamoğlu ve yavaş'i sevmiştir ve yine sahip çıkacaktır.

604
671
yanıtYanıtla
Ufuk AYDEMİR:

kendi adına konuş imamoğlunu chpliler bile sevmiyor. oy verrim vermem o bana kalmış ama imamoğlu sevilen bi siyasetçi değil. akpye tepki oylarıyla başkan oldu. o şansınıda kaybetti.

yanıt484
yanıt164
ihtiyar:

İMAMOĞLUNU SEVMİYORUM İSTANBULLU OLARAK İCRAAT SIFIR

yanıt504
yanıt325
Bilir Kişi:

Emekli emice yine hayaller dünyasında :) genel seçimler öncesi de böyle iddialıydı :) kazanır veya kazanmaz ayrı bir konu tabi ama emice sen bu işlere hiç girme :) daha istanbul da yaşayanların ne düşündüklerini bilmiyor :)

yanıt62
yanıt26
Selim Güler:

Hamit görüsürüz ayni genel secimde burada yaziyordunuz gelmiyor gelmekte olan ne oldu balonuzun havasi ayni sekilde yine yaziyorsunuz.Siz yenilmekten usanmadiniz bizde yenmekten usanmadik koc

yanıt170
yanıt60
Selim Güler:

Sen nerenden atiyon

yanıt49
yanıt24
Hamit Gündoğdu:

Selim sen git bir check-up yaptır..nereden konuşuyorsun öğrenirsin;))))

yanıt34
yanıt54
Rahman Dere:

Ya bizim adimiza nasil yorum yaparsin sen kimsin

yanıt23
yanıt27
Selim Güler:

Imamoglunun ve yavasin nesini sevmislerki?Belediyelerde bu zamana kadar ne yapmislar? Bu zamana kadar 3 tane icraat yazarmisiniz ey chp li yandaslar

yanıt125
yanıt68
albatros :

nerdeyse korkudan kendisi aday olacak :)))

243
127
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title