Haberler

Bizzat Naci Görür açıkladı! Erdoğan'ın sert sözlerle eleştirdiği profesörün kim olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti aday tanıtım toplantısında ismini vermediği bir profesör için "Müsvedde" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın bu sözlerle Prof. Dr. Naci Görür'ü hedef aldığı öne sürüldü.

NACİ GÖRÜR AÇIKLAMA YAPTI

Prof. Naci Görür, bu iddialar ve yapılan ilgili haberlerin ardından bir açıklama yaptı. Sözlerin kendisine yönelik olmadığını belirten Görür "Sayın cumhurbaşkanımızın beni kastettiğini sanmıyorum, ben asla böyle bir şey söylemedim" dedi.

O İSİM ERSAN ŞEN

Herkes Erdoğan'ın "Müsvedde" çıkışıyla kimi kastettiğini merak ederken Naci Görür'den sürpriz bir çıkış daha geldi. Sosyal medya hesabından "İşte hakikat, sevgiyle" notuyla bir video paylaşan Görür, Erdoğan'ın sert sözlerle yüklendiği ismin Ersan Şen olduğunu belirtti.

İşte Naci Görür'ün o paylaşımı;

Bizzat Naci Görür açıkladı! Erdoğan'ın sert sözlerle eleştirdiği profesörün kim olduğu ortaya çıktı

ERDOĞAN NE DEDİ?

Erdoğan açıklamasında "Geçen akşam bir TV kanalında bir prof. Ne dese beğenirsiniz? Prof. ha! Köprü yapmakla, baraj yapmakla, havalimanları yapmakla bu iş çözülmez, soğan patates kaç para onu söyle. Bu adam profesör. Düşünün, barajın yok, havalimanın yok, bütün bunlarla beraber TOGG'un yok. Uçak gemin yok, domates patates kaç para onu söyle. Ya bu adam prof. Müsvedde bu..." ifadelerine yer verdi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Naci Görür Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Hüsamettin Kılkuyruk:

Bir türlü sevemedim bu Ersan'ı. Tartışma programında görünce hemen kanalı değiştiriyorum. Fikri yok birşey bilmiyor. Sağdan soldan toplama bilgilerle ahkam kesiyor. sürekli polemik peşinde..

114
90
yanıtYanıtla
Mahir Kırmızı:

bende cem i görünce kanal değiştiriyom ne olcak şimdi

69
23
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title