Haberler

Bilecik'te Melek Mızrak Subaşı'nın Seçim Zaferi

Güncelleme:

Bilecik'te Cumhuriyet Halk Partisi adayı Melek Mızrak Subaşı, AK Parti adayı Mustafa Yaman'a 5 bin oy fark atarak seçimi kazandı. Seçim sonrası binlerce kişi Cumhuriyet Meydanında Subaşı'nı coşkulu bir şekilde karşıladı. İlginç bir seçim sevinci yaşayan bir araç ise dikkat çekti.

Bilecik'te kesin olmayan sonuçlara göre Cumhuriyet Halk Partisinin adayı Melek Mızrak Subaşı kazanırken, ilginç seçim sevinci gözlerden kaçmadı.

Bilecik'te kesin olmayan sonuçlara göre Cumhuriyet Halk Partisinin adayı Melek Mızrak Subaşı en yakın rakibi AK Partinin adayı Mustafa Yaman'a 5 bin oy fark atarak seçimi kazandı. Binlerce kişi Cumhuriyet Meydanında Melek Mızrak Subaşı'nı coşkulu bir şekilde karşıladı. Konuşmalarında ardından binlerce araç konvoya çıkarken, bir araç ilginç seçim sevinci gözlerden kaçmadı. Bir ticari taksiyi çekici üstüne yüklenirken içindekiler seçim sevincini böyle yaşadı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Melek Mızrak Subaşı Mustafa Yaman AK Parti Bilecik Subaşı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title