Haberler

Bakan Soylu yaşadığı şiddetli bel rahatsızlığı sonrası ilk kez görüntülendi! Bastonla yürüdüğü dikkatlerden kaçmadı

Güncelleme:

Son günlerde yaşadığı şiddetli bel rahatsızlığı nedeniyle tedavi olduktan sonra bir süredir dinlenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam Kahramanmaraş'ta katıldığı bir iftar programında görüntülendi. İftar programı sonrası kaydedilen görüntülerde Bakan Soylu'nun elinde bastonla yürüdüğü görüldü.

Kahramanmaraş merkezli iki deprem 11 ilde büyük yıkıma neden olurken, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin ardından bölgeye intikal ederek çalışmaları koordine eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yoğun tempo nedeniyle rahatsızlanmıştı.

Bakan Soylu yaşadığı şiddet bel rahatsızlığı sonrası ilk kez görüntülendi! Bastonla yürüdüğü dikkatlerden kaçmadı

KAHRAMANMARAŞ'TAKİ İFTAR PROGRAMINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Yaşadığı şiddetli bel rahatsızlığı nedeniyle tedavi olacağı ve bir süre dinleneceği açıklanan Bakan Soylu, dün akşam Kahramanmaraş'ta bir iftar programında görüntülendi.

Bakan Soylu yaşadığı şiddet bel rahatsızlığı sonrası ilk kez görüntülendi! Bastonla yürüdüğü dikkatlerden kaçmadı

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

İftar programının ardından vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bakan Soylu'ya ilde koordinatör olarak görev yapan bazı illerin valilileri de eşlik etti.

Bakan Soylu yaşadığı şiddet bel rahatsızlığı sonrası ilk kez görüntülendi! Bastonla yürüdüğü dikkatlerden kaçmadı

RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE ELİNDE BASTONLA YÜRÜDÜ

Program sırasında kaydedilen görüntülerde Bakan Soylu'nun yaşadığı rahatsızlık nedeniyle elinde bastonla yürüdüğü dikkatlerden kaçmadı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kahramanmaraş İftar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

siyah.beyaz:

vatandaşı ile yan yana omuz omuza adamsın soylu .. Rabbim senin ve senin gibileri başımızdan eksik etmesin..

395
379
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Rabbım acil şifalar versin. Biran önce iyileş Daha çok teröristin belini kıracaksın

437
225
yanıtYanıtla
bekir yapici:

kardesim teröristle soylu degil bu milletin evlatlari asker ve güvenlik gücleri mücadele ediyor istersen bir arastir kimlerin cocugu askerlikten yirtmis görürsün.

yanıt55
yanıt85
son osmanlı:

Süleyman Soylu gibi adam bu memleketin başına nadir gelir bu yorumları beğenmeyenlere sözüm sizin isteğiniz işini bilmeyen aciz, zerre kadar menfaat için virgül gibi eğilenlerimi görmek istiyorsunuz o zaman pis yedili masasına bir bakın

yanıt0
yanıt0
mert barlik:

Yaw devletimi çok seviyorum,hatta Ak Partiyi yani hükumeti de eksiklerine rağmen seviyorum. Erdoğan ile de aramız çok iyi ama şu Soylu'yu gerçekten sevemedim. Herşeyi çok yapmacık geliyor. Ben bastonu da yapmacık görüyorum.

202
389
yanıtYanıtla
Kenan Bey:

önce insanlığını sorgula sonra ağzını yıka en son Sayın soyluyu konuş.

yanıt0
yanıt0
bekir vural:

Allah sağlık şifa versin soylu reis 1 sen bütün soysuzlara yetersin

268
265
yanıtYanıtla
Emre Bozkurt:

tarihin gelmiş geçmiş en çalışkan iç işleri bakanı allah senden razı olsun

314
215
yanıtYanıtla
Kuman:

Allah CC dan sana acil şifalar dilerim .Koca yürekli Türk

258
216
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

SÜLEYMAN SOYLU ADAMDIR! Rabbim sana ve ekibine güç kuvvet versin.

204
180
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title