Haberler

Bakan İslam: "30 Mart'taki Seçimler Belediye Değil, Ayaktayız Demenin Seçimi"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, “Bu seçimler belediye seçimi değil, ayaktayız haklarımıza sahip çıkıyoruz, geleceğimizin sahibiyiz demenin seçimi” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Bu seçimler belediye seçimi değil, ayaktayız haklarımıza sahip çıkıyoruz, geleceğimizin sahibiyiz demenin seçimi" dedi.

AK Parti Bahçelievler Teşkilatı tarafından 2001 yılından bu yana ilçe teşkilatında görev alanlara vefa yemeği verildi. Bahçelievler'de bir restoranda verilen yemeğe teşkilatta görev yapanların yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Dr. Hakan Bahadır katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam yaptığı konuşmada, "Biz 30 Mart'ta sadece belediye başkanlarını seçmeyeceğiz. 30 Mart'ta aslında bir sorunun cevabını vereceğiz. Bu soru şu Türkiye Cumhuriyeti dünya üzerindeki iddiasını sürdürmeye devam edecek mi yoksa eskiden olduğu gibi kabuğuna çekilecek, kapısını kapatacak, başını öne eğecek, ensesini karartacak. Vermemiz gereken cevap bu. Eğer biz son 11 yıldır içine girdiğimiz bu iddiayı devam ettireceksek mazlumların kimsesi olmayı sürdüreceksek o zaman bu seçimlerin çok büyük önemi var. O zaman bu seçimler bir belediye seçimi değil. Biz varız, buradayız, ayaktayız, haklarımıza sahip çıkıyoruz, geleceğimizin sahibiyiz demenin seçimi" dedi.

"Bugün bu salonda geleceğimizi inşa ediyoruz" diyen İslam "Sadece kendi geleceğimizi değil çocuklarımızın geleceğini, onlarında çocuklarının geleceğini biz bu salonda yarını inşa ediyoruz. Bizim küsmeye darılmaya birbirimize sırtımızı dönmeye hakkımız yetkimiz yok. Bizim alnımıza çalışmak yazılmış. Biz çalışacağız. Biz çalışacağız ki çocuklarımız, torunlarımız, Bosna, Filistin, Irak, Suriye, Afrika rahat etsin" şeklinde konuştu.

Gecenin sonunda Bahçelievler İlçe Teşkilat Başkanı Dr. Hakan Bahadır Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'a üzerinde 35 besmelenin bulunduğu bir tablo hediye etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Osman Develioğlu Ayşenur İslam Bahçelievler Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title