Haberler

Bahçeli erken seçim iddialarına sert çıktı: Tek kelimeyle aymazlık ve ahlaki çarpıklıktır

Güncelleme:

2002 ve 2018 yıllarında iki kez olmak üzere çağrıda bulunarak hükümetin erken seçim kararı almasını sağlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündemdeki erken seçim iddialarına sert çıktı. Bahçeli "Sanki iktidar değişikliği olmuş gibi dedikodu çıkaran, erken seçim yaygarası koparan, bu kapsamda akıl tutulması yaşayan çevrelerin şuursuzca hareket etmesi tek kelimeyle aymazlık ve ahlaki çarpıklıktır" diye konuştu.

31 Mart seçimlerine resmi olmayan sonuçlara göre 8'i il, 122'si ilçe, 54'ü belde olmak üzere toplamda 184 belediye kazanan MHP'de Genel Başkan Devlet Bahçeli değerlendirmelerde bulundu.

"AKIL TUTULMASI YAŞIYORLAR"

CHP'nin damga vurduğu seçimlerin ardından erken seçim iddialarını ortaya atanlara sert çıkan Bahçeli, "Sanki iktidar değişikliği olmuş gibi dedikodu çıkaran, erken seçim yaygarası koparan, bu kapsamda akıl tutulması yaşayan çevrelerin şuursuzca hareket etmesi tek kelimeyle aymazlık ve ahlaki çarpıklıktır" dedi.

"ERDOĞAN'A DESTEĞİMİZ SONUNA KADAR SÜRECEKTİR"

2002 ve 2018 yıllarındaki erken seçim çağrılarıyla Türk siyasi tarihine damga vuran liderlerden biri olan Bahçeli açıklamalarına şöyle devam etti; "Cumhurbaşkanlığı Kabinesi görevinin başındadır. Her alanda atılım ve reform hamlelerine kararlılıkla devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır. Cumhur İttifakı'nın TBMM'deki sayısal ve siyasal çoğunluğu da herkesin malumudur" dedi.

İKİ KEZ DAHA ERKEN SEÇİM KARARI ALDIRMIŞTI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2002 ve 2018 yıllarında iki kez olmak üzere çağrıda bulunarak hükümetin erken seçim kararı almasını sağlamıştı. Bu nedenle Bahçeli'ye "Siyasette erken seçimlerin belirleyicisi" olarak bakılıyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli MHP Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Hayri :

Ya ne seçimi telaşeye gerek yok zaten seçim tarihi gelmeden siyasetten gidecek ona göre bir sıkıntı yok paşa gibi hayatını surduruyor

192
20
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

şekli değil ama ağzı eski haline gelmiş

yanıt79
yanıt5
Ata_Mete:

Kesin meclis dışı kalır

yanıt6
yanıt1
Can null:

Ölür zaten bidaha ki seçime kadar

169
19
yanıtYanıtla
Alaattin Türkoğlu:

o ölmeden sen ölmezsin inşallah büyük lokma ye büyük söz söyleme

yanıt43
yanıt135
VATOZZ:

Sizlik birşey yok zaten siz rahat takılın sayın Bahçeli.

117
5
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Cumhur yorumunu yapyi sayın bahceli senin ve ortagiyin yaptiklairni ve dusuncelerini onaylamayarak bu sekilde karar verdi daha ne soz soylemeye calisiyorsun

62
6
yanıtYanıtla
sezgin sucin:

bitik bahceli

58
4
yanıtYanıtla
Yıldırım YILDIZ:

Yine başladılar seçimi kayıp ettiren usluplarına dönmeye

56
1
yanıtYanıtla
Mustafa Dündar:

Bu lafı buna 2 yıl sonra hatırlatın rica ediyorum

44
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title