Haberler

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 70. yaş gününde 70 adet gül gönderdi

Güncelleme:

MHP lideri Devlet Bahçeli, doğum günü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 70 adet gül gönderdi. Erdoğan da Bahçeli'nin bu jestine "Devlet Bey nezaketini yine gösterdi, çok da zengin bir nezaket. Yaşımın miktarında güller gönderdi" sözleriyle karşılık verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 70. yaş günü dolayısıyla 70 adet gül gönderdi.

ERDOĞAN: DEVLET BEY YAŞIM MİKTARINCA GÜL GÖNDERDİ

MYK toplantısı için geldiği AK Parti Genel Merkezi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan CumhurbaşkanıErdoğan, "Öncelikle devlet bey her zamanki o nezaketini, kibarlığını bir defa daha gösterdi. Zengin bir nezaket. Devlet Bey yaşım miktarınca gül gönderdi. Kendine has estetiği içinde olan bir kalem gönderildiğini söylediler. Bu süreci en güzel şekilde dayanışma içinde devam ettireceğiz" dedi.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 70. yaş gününde 70 adet gül gönderdi

VATANDAŞLARDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Sirkeci- Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi açılış törenine gitmek için evinden çıktığı sırada doğum günü sürprizi ile karşılaştı.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 70. yaş gününde 70 adet gül gönderdi

ARACINI DURDURUP TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Vatandaşlar ellerinde pasta ile 70. yaşına giren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladı. Bu sırada Erdoğan da aracını durdurup tebrikleri kabul etti. Ardından pastayı da tadan Erdoğan bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

"İYİ Kİ DOĞDUN REİS" PANKARTI

Erdoğan'ın araçtan indiği sırada AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları'nın "İyi ki doğdun Reis, İyi ki doğdun" pankartı açıldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli Doğum Günü MHP Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

ben ben:

ALLAHIM ikinizede hayırlı uzun ömürler verir inşallah âmin âmin âmin. ALLAHIM SİZLERİ TÜRK İSLAM ALEMİNE ÖNDER KILAR İNŞALLAH ÂMİN ÂMİN ÂMİN

31
107
yanıtYanıtla
ben ben:

ALLAHIM BİRLİĞİNİZİ DÂİM EYLER İNŞALLAH, ALLAHIM SİZLERİN SIRTINI YERE GETİRTMELERİNE İZİN VERMEZ İNŞALLAH . ÂMİN ÂMİN ÂMİN

22
92
yanıtYanıtla
Metto Barber:

Happy birthday reise nice yıllara beraber

16
76
yanıtYanıtla
ceyhun aztekin:

Alparslan turkes olsaydi sana gül değil kaktüs gönderirdi...

60
11
yanıtYanıtla
MAKARNA CANAVARI:

Dün yapılan yorumları silmişsiniz hayırdır telefon mu geldi, yazılanlar birilerinin zoruna mı gitti...? PADİŞAHIM ÇOK YAŞA, PADİŞAHIM ÇOK YAŞA ama unutma PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR.

57
2
yanıtYanıtla
Sultan oğan:

Ne kadar naif kibar insanlar Rabbim başımızdan eksik etmesin ikisini de..bilen biliyor bu güzel insanların ülke için kelle koltukta çalıştıklarını iç ve dış düşmanlarla uğraştıklarını bunlar yetmez miş gibi birde kalkınmak için çabaladıklarını..kimse inkar etmesin gözünüzü açıp bakın herşeyimizi kendimiz yapıyoruz avrupası abd si çatlıyor.Tabi görmek için iki şey lazım AKIL ve GÖZ VESSELAM..

8
37
yanıtYanıtla
Ayhan:

70 . Yaş gününde emekliye %70 zam yapsaydı ya .

37
3
yanıtYanıtla
yusuf erdin:

üsdat yüreyine sağlık en azından günahsız ve yetim hakkı yememişsin dir sen çünkü siyasete bulaşmamış sın

3
17
yanıtYanıtla
bekir yapici:

nereeeeen nereye bir zamanlar meydanlarda kement atardi yargilanacagini söylerdi simdi gül veriyormus gelde bu firildaklara inan güven.

11
1
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Bir GÜL den kurtulmuş, 70 gül gelmiş.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title