Haberler

Bağımsız Türkiye Partisi liderinden sürpriz çıkış! Katılmak istediği ittifakı canlı yayında açıkladı

Güncelleme:

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, katıldığı canlı yayında Millet İttifakı'na katılmak istediklerini belirterek, "Parti kadroları olarak Millet İttifakı'na destek veririz, içinde oluruz. Beni Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz" dedi.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Fox TV'de sabah haberleri programına katıldı. Canlı yayında Millet İttifakı'na katılmak istediklerini açıklayan Baş, "Parti kadroları olarak Millet İttifakı'na destek veririz, içinde oluruz. Beni Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz" dedi.

"ALMIYORLARSA DA BUNU AÇIKLASINLAR"

Baş, "Almıyorlarsa da bunu açıklasınlar. Çünkü bunu milletimiz istiyor, bunu vatandaş istiyor" ifadelerini kullandı. Millet İttifakı cephesinin Baş'a nasıl bir tepki vereceği merak edilmeye başlandı.

MAHİR ÜNAL'A YÖNELİK SÖZLERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Hüseyin Baş, katıldığı programda Harf Devrimi ve Cumhuriyet eleştirisi yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'a verdiği cevap nedeniyle de çok konuşuldu. "Bunları tarihin çöp sepetine atağız" diyen Hüseyin Baş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanacağını hatırlatarak herkesin evine Türk bayraklarını asmasını istedi.

MİLLET İTTİFAKI KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Millet İttifakı, 2018 yılında İYİ Parti, CHP, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin seçimlerde birleşmesiyle oluşturuldu. Saadet Partisi ve Demokrat Parti ittifaktan ayrılırken, CHP ve İYİ Parti iş birliklerini sürdürdü.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Hüseyin Baş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500

Yorumlar (31)

Onur Yener:

Reis tek siz hepiniz hodri meydan....

448
413
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Yazık bunu da alın. Masanın altı üstü dolu ama olsun kenarda süs diye durur. Seside çıkmaz

193
162
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

Kendini ne sanıyorsun. Siyaset babadan oğula geçen krallık mı

168
156
yanıtYanıtla
Mevlüt:

Millet ittifakından başkası bu adama koltuk vermez mecbur milleti ittifakı diyecek.

234
82
yanıtYanıtla
deli ceyhanlı:

Alınması lazım kesinlikle

174
76
yanıtYanıtla
Cüneyt Özgen:

Tebrikler Hüseyin baş umarım hakettiğiniz yerde olursunuz

144
86
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bu adam mert ve sözünün eri bir insandır. Acilen alın ittifak içine faydalı olacaktır bundan da çoğu kişi emin ve mutluluk duyacaktır. Ben şimdiden hoş geldin dedim bile.

98
127
yanıtYanıtla
Kemal BIYIKLI:

Hüseyin Baş Beyin yükselişi bütün siyasilerin gündeminde bunu gizleyen medya bu vatana ve millete ihanet etmiş sayılır ancak Atatürk düşmanı olan medya grupları böyle bir genç siyasetçiyi gizlemeye yeltenir.

73
151
yanıtYanıtla
Fakır:

ne içiyorsan ver de bizde içek

yanıt88
yanıt32
Yasin Baş:

Hüseyin bey Twitterdaki paylaşımlarınızı takip ediyorum muhteşem çıkışlarınız var kesinlikle mecliste olmanız gerekiyor altılı masa olmasa da sizi destekleyeceğim Özlediğimiz beklediğimiz Çözümü kaynağı olan bir lidersiniz sizi tebrik ediyorum

81
99
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title