Haberler

Mansur Yavaş: Seçim sonucundan tereddüdümüz yoktur, akşam belediyenin bahçesinde buluşmak üzere

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Mansur Yavaş, oyunu Çankaya'daki Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kullandı. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına konuşan Yavaş, "Ankara için hayırlı uğurlu olsun. Seçimlerin sonucu hakkında hiçbir tereddüdümüz yoktur. İnşallah akşam 21.00'den sonra belediyenin bahçesinde buluşmak üzere" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, "Seçimlerin sonucu hakkında hiçbir tereddüdümüz yoktur, inşallah akşam dokuzdan sonra belediyenin bahçesinde buluşmak üzere." dedi.

AİLECE SANDIK BAŞINA GİTTİLER

Mansur Yavaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için eşi Nursen Yavaş, kayınvalidesi, kızları, damatları ve torunlarıyla oy kullanacağı Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne geldi. Yavaş, oyunu eşi ve torunuyla "4101" numaralı sandığa attı.

Mansur Yavaş: Seçim sonucundan tereddüdümüz yoktur, akşam belediyenin bahçesinde buluşmak üzere

"BELEDİYENİN BAHÇESİNDE BULUŞMAK ÜZERE"

Daha sonra basın mensuplarına açıklama yapan Yavaş, "Ankara için hayırlı uğurlu olsun. Seçimlerin sonucu hakkında hiçbir tereddüdümüz yoktur. İnşallah akşam 21.00'den sonra belediyenin bahçesinde buluşmak üzere" ifadesini kullandı. Yavaş, okulun bahçesinde seçmenlerle fotoğraf çektirdikten sonra okuldan ayrıldı.

Mansur Yavaş: Seçim sonucundan tereddüdümüz yoktur, akşam belediyenin bahçesinde buluşmak üzere

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Mansur Yavaş Çankaya Ümitköy Ankara Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (41)

Ahmet Aydın null:

inşallah kaybedersin bu nasıl kibir

213
330
yanıtYanıtla
Mert Koca:

Alakası yok saçmalamışsın

yanıt169
yanıt70
Alev Simli:

sizdeki beyni kuşa taksak ters uçar !! Okuduğunu da anlamıyor bu kitle

yanıt83
yanıt33
Damla Sengul:

Ankara ya çok yakışıyorsun başkanım.

269
181
yanıtYanıtla
Misafir:

Yaptıklarım yapmayacaklarımın teminatıdır.. :-)

yanıt50
yanıt30
Abdullah KARAMAN:

Türkiye'nin en nankör iki ili İstanbul ve Ankara.

196
205
yanıtYanıtla
Banu Çelik:

Kesss

yanıt93
yanıt98
Abdullah :

Niye bu ülkeyi tapuladınız mı siz. Herkes size oy vermek zorunda mı. Hemen nankör oluyorlar. Zihniyetini sevdiğim.

yanıt94
yanıt52
oski:

Abdullaha cevap veren Abdullah rüzgar yapma teröristlerin oyuyla bir yere kadar

yanıt46
yanıt54
Hikmet Ordu:

Adamsın başkannnn

173
126
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title