Haberler

Amasya Belediye Başkanı, şehrin temizlik konusunda örnek kentler arasında olduğunu belirtti

Güncelleme:

Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, temizlik personeliyle bir araya gelerek şehrin temizlik konusundaki başarısını vurguladı. Başkan Çelik, temizlik personelinin rahatı ve iş güvenliğinin önemine dikkat çekti.

Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, "Amasya'nın temizlik konusunda örnek kentler arasında yerini aldığına inanıyorum" dedi.

Şehrin temizliği için zor şartlarda görev yapan temizlik personeliyle bir araya gelen Başkan Çelik, "Biz her yönüyle gelenlerin beğenerek gezeceği ve temizlik açısından hayran kalacağı bir kent istiyoruz. Şehirlerin olmazsa olmazları arasında bu durum ilk sırada yerini alacaktır" diye konuştu.

Yeni kışlık iş kıyafetleri dağıttığı personelinin rahatının kendileri açısından büyük önem taşıdığına değinen Çelik, "Temizlik işleri personellerinde yaz, kış her türlü kıyafet değişikliğine giderek çalışan personellerin iş güvenliğini ve sağlığını ön planda tutup yazın sıcaklığında, kışın soğuğunda daha rahat çalışmalarını sağlamak başlıca görevlerimiz arasındadır. Tüm çalışanlara özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bayram Çelik Amasya Yerel Haberler Belediye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title