Haberler

Ak Partili Sert: "Bu Coğrafyada Türkiye'den Beklenen Çok Görevler Var"

AK Parti Milletvekili Hasan Sert, Türkiye’nin bu coğrafyada güçlü olması gerektiğini belirterek, “Bu coğrafyada, Türkiye’den beklenen çok görevler var. Bu görevleri yerine getirebilmesi için Türkiye’nin, güçlü bir devlet haline gelmesi lazım. Güçlü bir bürokrasi, güçlü bir siyasete sahip olması, güçlü bir ekonomi haline gelmesi lazım” dedi.

AK Parti Milletvekili Hasan Sert, Türkiye'nin bu coğrafyada güçlü olması gerektiğini belirterek, "Bu coğrafyada, Türkiye'den beklenen çok görevler var. Bu görevleri yerine getirebilmesi için Türkiye'nin, güçlü bir devlet haline gelmesi lazım. Güçlü bir bürokrasi, güçlü bir siyasete sahip olması, güçlü bir ekonomi haline gelmesi lazım" dedi.

AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Sert, Sultanbeyli'de Bozkurtlar Yaş Sebze ve Meyve Hali'ni ziyaret etti. Önce halin yöneticileri ile kahvaltıda bir araya gelen Sert, "Şu ana kadar Türkiye'nin yaşamış olduğu en önemli seçimlerden bir tanesini yapıyoruz. Bu seçimdeki şartlar çok değişti. Yani büyüyen ve güçlenen bir Türkiye'nin önünü kesmek için, zayıflatmak için, içerisi dışarısı toplanmış Türkiye'ye saldırıyor. Böyle bir tablo ile karşı karşıyayız" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin hedeflerinde bir kesinti olması durumunda emeklerin boşa gideceğini aktaran Sert, "Burada her partiden arkadaşımız vardır, olması da lazım. Ama bugün geldiğimiz noktada Türkiye'nin gerçekten birlik ve beraberliğe ve daha da önemlisi güçlü bir AK Parti iktidarına ihtiyaç var. Bir kesinti olursa Allah korusun, 10-15 yıllık deneyimlerimiz heder olacak. Şu 3-4 aylık seçim boşluğunda her ne kadar ipleri elinden bırakmayan bir iktidar olsa dahi, yani kuvvetli bir yönetim sergilemeye çalışsa bile, 20 milyar dolar civarında para kaybımız oldu. Dolayısı ile bizim bunu kaybetme lüksümüz olmayacak, olmamalı" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin bu coğrafyada güçlü olması gerektiğine dikkat çeken AK Partili Sert, "Çünkü bu coğrafyada Türkiye'den beklenen çok görevler var. Bu görevleri yerine getirebilmesi için Türkiye'nin, güçlü bir devlet haline gelmesi lazım. Güçlü bir bürokrasi, güçlü bir siyasete sahip olması, güçlü bir ekonomi haline gelmesi lazım. Güçlü bir devlet ancak varlığını bu coğrafyada hissettirir. ve bize yakın, bizden ümit bekleyen diğer coğrafyalara da katkı yapar" şeklinde sözlerini sürdürdü.

Türkiye'nin ilerlemesinin devam etmesi için çok önemli ve özel bir durumu olduğunu vurgulayan Sert, "Ondan dolayı da geçen dönemde seçimlerde hangi partiye katkı yaptıysanız yapın ama bu dönem AK Parti'ye destek vermenizi ülkenin milli menfaatleri açısından önemli görüyorum. Dolayısı ile 1 Kasım'da Allah nasip eder de yeniden iktidara gelirsek, tek başına iktidar olursak, Türkiye'de yeniden bir şahlanışın başlayacağını, yeniden bir sürat kazanacağını, yeniden bir enerji yükleneceğini ve buna mecbur olduğumuzu söylemek istiyorum" diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Sert, konuşmasının ardından hali gezerek, hal esnafını ziyaret etti ve onlarla bir süre sohbet etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hasan Sert İstanbul Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title