Haberler

AK Parti Tokat Seçim Koordinasyon Merkezi Törenle Açıldı

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Coşkun Çakır, AK Parti’nin Tokat’ta 5 milletvekilliğine talip olduğunu ifade ederek, “Biz 5’i bir yerdeyiz hiç birimizi burada bırakmayın.

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Coşkun Çakır, AK Parti'nin Tokat'ta 5 milletvekilliğine talip olduğunu ifade ederek, "Biz 5'i bir yerdeyiz hiç birimizi burada bırakmayın. 5'imizi birden TBMM'ye gönderin" dedi.

Gaziosmanpaşa Bulvarı Sivri Tekke yanında AK Parti seçim koordinasyon merkezi açılışına partililer yoğun ilgi gösterdi. Yol trafiğe tek yönlü olarak kapatılırken, milletvekili adayları açılış dolayısıyla il merkezinde ikinci kez partililerle bir araya geldi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay ile Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun konuşmasının ardından kürsüye gelen AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, şuan ki milletvekili adaylarının Başbakan Ahmet Davutoğlu'na en yakın isimler olduğunu kaydetti. Bunun Tokat için bir avantaj olduğunu ifade eden Polat, "Artık beklemek yok. Bundan sonra biz projeyi hazırlayacağız. Sayın milletvekillerimizden onları Başbakanımızdan alacak. Bunu özellikle bütün vatandaşlarımıza anlatmanızı istirham ediyorum" dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Adayları Mustafa Arslan, Fatih Akgün, Fatma Gaye Güler ve Celil Göçer'in konuşmasının ardından son olarak kürsüye gelen Coşkun Çakır, "5 milletvekili adayının 5'ininde Ankara'ya gönderecek misiniz?" diye partililere seslenerek, "Biz 5'i bir yerdeyiz, hiç birimizi burada bırakmayın. 5'imizi birden TBMM'ne gönderin. Allah sizlerden razı olsun. Biz bu coşkuyu geçen haftadan beri görüyoruz. Özellikle hanım kardeşlerimizin duaları ile birlikte memleketimizin, ülkemizin bereketine ilişkin karar verecekler" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın da katılımı ile seçim koordinasyon merkezinin açılışı kurdele kesilerek yapıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Gaziosmanpaşa Coşkun Çakır Ak Parti Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (3)

HADİ GEÇMİŞ OLSUN:

bizde sol partiye verin demiyoruz zaten arkadasım bırakta okadarıda olsun sen tokattan hiç dışarıya cıkmıyosun galiba bu işler köprü hastane yapmayla olmaz arkadasım bu memleket daha fazlasını hak ediyor

1
0
yanıtYanıtla
BarışMobil-IOS:

Sızden oncekıler ne yaptı dıyorsun daha ne yapacaklar tokatı yasanabılır hale getırdıler hastane, kopru, beledıye calısıyor daha ne ıstıyorsunuz..ben akp lı degılım ama baska partı yok ulkeyı yonetecek mhp cızgısının dısına cıktı chp le ortak oldu ortak zaten bızde sol kesıme oy cıkmaz bereketsız partıler ulkeyı yonetemezler cunku kökleri cena bet ki allaha sukur guclu bır sag partı olarak akpartı var mecbur ıstıkrar sursun tokat buyusun dıyıp verecez akpartıye..benım gıbı dusunen cok kısı var yuzde 60 la gelır akpartı karsısında bu ınekler varken chp mhp:)

0
1
yanıtYanıtla
HADİ GEÇMİŞ OLSUN:

verin ayarı verin Cenab-ı ALLAH sizden sorar bunların hesabını simdi dünya kadar vaad sonra memlekete ugrama sizden öncekiler ne yaptıda siz neyapacaksınız

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title