Haberler

Şevki Yılmaz'ın skandal "Atatürk" çıkışına AK Parti Sözcüsü Çelik'ten tepki: Toplumsal fay hatları tetiklenmek isteniyor

Güncelleme:

II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu Berna Osmanoğlu'nun düğününde, "Osmanlı'yı süren soysuzları da lanetle anıyorum" sözleriyle Atatürk ve silah arkadaşlarını hedef alan eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'a bir tepki de AK Parti'den geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yılmaz'ın sözlerine atıfta bulunarak, "Toplumsal fay hatları tetiklenmek isteniyor. Toplumumuzun temel değerleri konusunda kışkırtıcı beyanların tümünü reddediyoruz." dedi.

ESKİ REFAH PARTİLİ YILMAZ, ATATÜRK'Ü HEDEF ALDI

II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ile Yiğit Onur Kaya geçtiğimiz hafta dünyaevine girmişti. Gelin ve damadın nikah şahitliklerini yapan eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın düğünde yaptığı konuşma tepki çekmişti.

"OSMANLI'YI SÜREN SOYSUZLARI LANETLE ANIYORUM"

Yılmaz, " Osmanlı'yla iftihar ediyorum. Osmanlı'yı süren soysuzları da lanetle anıyorum. Bugün elhamdülillah böyle bir ailenin düğününde birlikteyiz" sözleriyle Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını hedef almıştı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Toplumsal fay hatları tetiklenmek isteniyor

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: KIŞKIRTICI BEYANLARIN TÜMÜNÜ REDDEDİYORUZ

Yılmaz'a bir tepki de Ak Parti'den geldi. Adana'da konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, isim vermeden Yılmaz'ın sözlerine atıfta bulundu. Çelik şunları söyledi: "Toplumumuzun temel değerleri konusunda kışkırtıcı beyanların tümünü reddediyoruz.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Toplumsal fay hatları tetiklenmek isteniyorAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik

"TOPLUMDAKİ FAY HATLARINI TETİKLEMEK ÜZERE YÖNLENDİRİLMİŞ OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ"

Dini değerlerimizle, geleneklerimizle ilgili ortaya koyulan birtakım kışkırtıcı beyanların, özellikle seçilmiş cümlelerin toplumdaki birtakım fay hatlarını tetiklemek üzere yönlendirilmiş olduğunu net bir şekilde görüyoruz. Tüm bunların karşısındayız. Bunlarla mücadele etmek konusunda yüksek bir iradeye sahibiz."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Şevki Yılmaz Milletvekili Ömer Çelik AK Parti Osmanlı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

sade vatandaş:

kim olursa olsun farketmez Atatürke hakaret edenlerin akıbeti fesliler gibi olur İnşallah

453
411
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Atatürkün sayesinde minarelerden ezan sesi duymalari bunlari rahatsiz etmis olmalari gerek Aramiza saldiriyorlar yoksa camilerin yerinde kiliseler olurdu

yanıt34
yanıt9
sade vatandaş:

dürüstçesen galiba feslinin gittiği yeri gördün sana ayan oldu öyle konuşuyorsun hiç bir şeyiniz lazım değil Atatürkü sevmek zorunda değilsin kimsede değil ama şerefin haysiyetin varsa hakaret etme dil uzatma yeter sizin bir endüljans kağıdı satmadığınız kaldı

yanıt149
yanıt158
ayten sağdıç:

dürütçe o adını değiştir ilk. dini sevmiyor dediğiniz adamın açtırdıgı camilere bak. diyaneti kim kurdu ona bak. o savundugun fesli keske yunan galip gelseydi diyen biri. Allah akıl vermiş biraz okusan ya ülkeyi işgal altından kurtaran birine laf etmek senin haddinemi?

yanıt38
yanıt11
Dürüstçe:

isteyen atatürkle ilgili masallara inanabilir. ben tarihi gerçeklere inanır ona göre konuşurum. o olmasaydı dünyanın süpergücü bizdik. onu sevenler ona komşu olsun biz peygamberimize önder ve rehber biliriz

yanıt15
yanıt22
mahalle sakini:

Darbecilerin yazdırdığı tarih düzeltilecek milletin 100 yıldır saklanan gerçekleri bilmeye hakkı var.

yanıt18
yanıt10
Mehmet Vatandaş:

mahalle sakini: milletin 14 asır önce yaşananları da bilmeye hakkı var ahzab 37 ayeti niye geldi:))

yanıt8
yanıt2
Vscorpion:

Ne böyle lafı eğip büküyorsun, Atatürk ve geçmişteki tüm başarılı büyük liderlere hakaret edenin hakettiği cezayı veririz desene!

218
65
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

Iste buna takiye derler.

97
16
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Düşünce ve fikir özgürlüğü olmalı. Nasıl ki birileri kimsenin dini ve milli değerlerini önemsemeyip ağzına geleni düşünce özgürlüğü çerçevesi dahilinde söyleyebiliyorsa Atatürk için de aynı özgürlük olmalı ki o zaman gerçek anlamda demokrasiyi yaşıyoruz diyebilelim.

19
34
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title