Haberler

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka Belediye Başkanlarını Ağırladı

Güncelleme:

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Balıkesir'in belediye başkanlarını ağırladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Hakan Aka ve yönetimini ziyaret ederek başarılar diledi. Aka da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Balıkesir'de yapılacak hizmetlerde başkanların yanında olacağını belirtti.

AK Parti Karesi İlçe Başkanı olarak atanan Hakan Aka şehrin belediye başkanlarını ağırladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce lYılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan Karesi İlçe Başkanlığına atanan Hakan Aka ve yönetimini ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Balıkesir'in gelişmesi, yatırımlar, projeler ve seçim odaklı gerçekleştirilen görüşmede başkanlar Hakan Aka'ya başarılar dilerken, Aka da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Balıkesir'de yapılacak her türlü hizmette başkanların yanında olacağını kaydetti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Dinçer Orkan Yücel Yılmaz Hasan Avcı Altıeylül Balıkesir AK Parti Karesi Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title