Haberler

AK Parti İstanbul Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin Kimdir? Nerelidir?

Güncelleme:

AK Parti'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Pendik Belediye Başkan adayı olan Ahmet Cin kimdir? Ahmet Cin kaç yaşındadır? Nerelidir?

AK Parti'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul adayları belli oldu. AK Parti'nin İstanbul Pendik Belediye Başkan adayı Ahmet Cin oldu. Peki, AK Parti'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Pendik Belediye Başkan adayı olan Ahmet Cin kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

AHMET CİN KİMDİR?

Ahmet Cin, Sakarya doğumlu olup ilköğretimi Sakarya'da, ortaöğretimi İstanbul Pendik'te okudu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olan Ahmet Cin, askerlik hizmetini Amasya'da yaptı.

AK Parti İstanbul Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin Kimdir? Nerelidir?

SANAYİ SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN BİR ŞİRKETİ VAR

Sanayi sektöründe hizmet vermekte olan özel bir şirketi olan Cin, aynı zamanda Mali Müşavir'dir. Siyasete, Refah Partisi Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladı ve Fazilet Partisi Pendik İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı.

AK Parti İstanbul Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin Kimdir? Nerelidir?

1999'DA FAZİLET PARTİSİNDEN MECLİS ÜYESİ SEÇİLDİ

Ahmet Cin, 1999 yerel seçimlerinde Fazilet Partisi'nden Pendik Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. Pendik Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Ardından AK Parti'de İstanbul 1. Bölge Teşkilatından Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı olmak üzere çeşitli kademelerde görev aldı.

PENDİKSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞI YAPTI

Ahmet Cin, bir dönem Pendikspor Kulübü Başkanlığı yaptı, Pendik'teki işadamları ve sanayicilerin bünyesinde yer aldığı 2005 yılında kurulan Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (PESİAD) kurucu başkanıdır ve halen yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Evli ve 3 çocuğu olan Ahmet Cin, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin İstanbul Pendik Belediye Başkan adayı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ahmet Cin İstanbul Pendik Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title