Haberler

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Akşit Açıklaması

"Her türlü karalamayı yapıyorlar.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, "Her türlü karalamayı yapıyorlar. Neden? Çünkü AK Parti'nin, Türkiye'nin umudu olmaya devam ettiğini görüyorlar ve AK Parti'nin sandıktan bir kez daha çıkmasını açıkça istemiyorlar. Siyasi parti liderleri hangi icraatlarını anlatıyor meydanlarda? Bir hedefleri, projeleri yok. Tek yaptıkları kara çalmak, hakaret etmek" dedi.

Akşit, AK Parti Meram Belediye Başkan adayı Fatma Toru'ya destek vermek üzere katıldığı Konevi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda, Konya teşkilatının harıl harıl çalışarak işleri bitirdiğini, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun da dış dünyadaki olumsuz gelişmelere rağmen, yaptığı çalışmalarla Konya'nın vekili olduğunu gösterdiğini söyledi.

Seçimlere birkaç gün kaldığını hatırlatan Akşit, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Durmak yok yola davam" sloganında olduğu gibi durmadan çalışılması gerektiğini ifade etti.

Bazı kesimlerin, önlerine, seçimde yapılacak muhalefet dışında her şeyi koyduklarını, her yolu denediklerini dile getiren Akşit, "Buna okyanus ötesi mi dersiniz, paralel mi dersiniz, iftiralar, karalamalar mı dersiniz, birbiriyle kol kola girmiş muhalefet partileri mi dersiniz... Sonunda Kılıçdaroğlu bile 'bozkurt' işareti yapmaya başladı. Bunu MHP Genel Başkanı bile kabullenemedi. Tabii ki başka yerlerden de mesajlar geliyor. 'AK Parti'ye oy vermeyin de CHP'ye, MHP'ye, olmadı BDP'ye verin' diyorlar. Bu hale gelmiş bir siyasi tablo karşısında tabii liderler de ne işareti yapacağını şaşırıyor" diye konuştu.

"Seçimi başka türlü hilelerle engellemeye çalışacaklar"

Partilerin seçimlere bir takım ortak adaylarla çıktıklarını, bu adayların da MHP'li mi CHP'li mi belli olmadığını aktaran Akşit, şunları kaydetti:

"Ama çok şükür benim gördüğüm, bildiğim Konya'da böyle bir şey yok. Şunu hiç bir zaman unutmayalım; sayın Başbakanımızın her zaman ifade ettiği gibi, ' seçim sandıkta kazanılır, sandıkta kaybedilir'. Onun için 'kesinlikle kazanırız' desek bile işimizi asla şansa bırakmamalıyız. Kanımızın son damlasına kadar çaba sarf edeceğiz ve bir oyun bile bize seçim kaybettirip, seçim kazandırabileceğini asla aklımızdan çıkarmayacağız. Bu bir ölüm kalım meselesi, iş o hale dönüştü. Çünkü karşımıza öyle şeyler çıkaracaklarını iddia ediyorlar ki, sırf 'AK Parti seçimi kazanamasın' diye pek çok şekilde bu seçimi başka türlü hilelerle engellemeye çalışacaklar. Yaptığımız her mitingden önce, 'olay çıkacakmış, miting karışacakmış, yeni kasetler çıkacakmış' deniyor. Artık her şeyin kasetini çıkarabiliyorlar. Sesi taklit edebildikleri gibi, görüntüyü de aynı şekilde değiştirebiliyorlar. Bunlara inanılmasının önünde durmamız lazım. Her türlü karalamayı yapıyorlar. Neden? Çünkü AK Parti'nin, Türkiye'nin umudu olmaya devam ettiğini görüyorlar ve AK Parti'nin sandıktan bir kez daha çıkmasını açıkça istemiyorlar. Siyasi parti liderleri hangi icraatlarını anlatıyor meydanlarda? Bir hedefleri, projeleri yok. Tek yaptıkları kara çalmak, hakaret etmek. Ne olursa olsun, siyasi görüşleri farklı da olsa bir ülkenin başbakanı, bakanları hakkında bu tür konuşmalar yapmaları çok çirkin."

Akşit, Fatma Toru'nun başkan adaylığından tüm teşkilat mensuplarının memnun olduğunu belirterek, Toru gibi tüm kadın adayların her zaman arkasında olacaklarını vurguladı.

AK Parti Meram Belediye Başkan adayı Fatma Toru da karar alma mekanizmasında kadınların konulara bakış açısının, katma değer oluşturacağının aşikar olduğuna işaret etti. Kendisinin de Meram'ın 2023'e taşınmasına yönelik kurduğu hayalleri gerçekleştirmek için aday olduğunu anlatan Toru, "Bana göre siyaset, 'daha iyisi nasıl olunur' kavgasını, demokratik yollardan arama ve bulma çabasıdır. Bu yolda ilerleyerek, ilçemde çalışmalar yapacağım" ifadelerini kullandı. - Konya

Kaynak: AA / Politika

Güldal Akşit Fatma Toru Ak Parti Meram Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title