Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Malatya'da İstişare Toplantısına Katıldı

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Malatya'da partisinin il teşkilatınca düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Kandemir, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini belirtti. Malatya'nın en kısa zamanda ayağa kalkacağına inandığını ifade eden Kandemir, şehrin yeniden imar edileceğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Malatya'da partisinin il teşkilatınca düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Kandemir, Nikah Sarayı'ndaki programda, dün Malatya'nın Battalgazi ilçesi merkezli 3 dakika arayla yaşanan 2 depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerine iletti.

Malatya'nın, depremin vurduğu, acısını yaşadıkları şehirlerden biri olduğunu aktaran Kandemir, Büyükşehir Belediye Başkanı, milletvekilleri, il başkanıyla sahayı incelediklerini ve devam eden çalışmaları yerinde gördüklerini söyledi.

Kandemir, Malatya'nın en kısa zamanda ayağa kalkacağına inandığını aktararak, şöyle konuştu:

"Şu ana kadar olağanüstü büyük bir seferberlik ruhuyla yürütülen çalışmalar meyvelerini vermeye başlamış. Daha iyisi olacağını umut ediyoruz. Bakanlarımız sık sık bölgeye geliyor. Devletimiz elini asla buradan çekmedi, çekmeyecek. İşi biraz da hızlandırmak suretiyle inşallah en kısa zamanda şehrimizi, Malatya'mızı, bölgenin en güzel, en nadide, inci şehirlerinden bir tanesi Malatya'mızı eskisinden çok daha güzel görmüş olacağız. Bu vesileyle emek veren başta Cumhurbaşkanı'mıza, bütün bakanlarımıza ve şehrimizin ileri gelenlerine şükranlarımı sunuyorum.

Kuşkusuz asrın felaketi bu, hemen her şey anında yapılamıyor maalesef. Belirli bir süre içerisinde.... Aslolan ilginin alakanın ilk günkü gibi devam ediyor olması ama biz inşallah önümüzdeki 5 sene bize vekaleti veren, en güçlü desteği veren şehirlerden bir tanesi olan Malatya'mızı elimizden gelen bütün gayreti göstermek suretiyle, devletimizle, milletimizle el ele yeniden imar edeceğiz, inşa edeceğiz. Malatya'mız da inşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bölgemizin göz bebeği olmaya devam edecek."

Toplantı daha sona basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA / Politika

Erkan Kandemir AK Parti Malatya Doğal Afetler Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title