Haberler

AK Parti'de Yoğunluk!

Güncelleme:

AK Parti Batman İl Teşkilatı, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve çözüm sürecinin nabzını tutmak amacıyla çalışmalarını yoğunlaştırdı.

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Hasankeyf'te, İl Başkanı Murat Güneştekin Beşiri'de, İl Teşkilatları da farklı alanlarda seçim çalışmalarını sürdürdü.

Hasankeyf İlçe Merkezi ile bir çok köyünde vatandaşlarla görüşen AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, vatandaşların taleplerini dinledi ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda halkın kendileri için olumlu yaklaşımlar sergilediğini ifade etti.

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin ile AK Parti Teşkilat mensupları, Kozluk ve Gercüş'ten sonra bu kez Beşiri İlçesini gezdi. İlçe merkezi, mezra, köy ve beldeleri ziyaret eden Güneştekin ve teşkilat üyeleri, vatandaşları ziyaret etti. Ağustos ayındaki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için vatandaşları ziyaret eden AK Parti heyeti, vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Güneştekin, seçimler nedeniyle ziyaretlerini sürdürüp halkın talep, görüş ve önerilerini dinlemeye devam edeceklerini açıkladı.

Ayrıca, AK Parti Batman İl Başkan Yardımcısı Şehmus Yılmaz, Gercüş'te 'Haziran Ayı Danışma' toplantısı düzenledi.

Kaynak: Temsilci / Politika

MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Beşiri Batman Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title