Haberler

Binali Yıldırım: "Yapamadıklarımızı yeni yüz yılda yapacağız"

Güncelleme:

Binali Yıldırım: "Yapamadıklarımızı yeni yüz yılda yapacağız" AK parti Genel Başkan Vekili Bnali Yıldırım: "Türkiye dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına girmiş bir ülkedir" "Gönül ve hizmet belediyeciliği bizim işimizdir" Ak Parti 2023 Şehir Buluşmalarına katılan AK Part Genel Başkan Vekili...

Binali Yıldırım : "Yapamadıklarımızı yeni yüz yılda yapacağız"

AK parti Genel Başkan Vekili Bnali Yıldırım:

"Türkiye dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına girmiş bir ülkedir"

"Gönül ve hizmet belediyeciliği bizim işimizdir"

ANTALYA - Ak Parti 2023 Şehir Buluşmalarına katılan AK Part Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Türkiye'nin dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına girmiş bir ülke olduğunu dile getirerek, "Yapamadıklarımızı yeni yüz yılda yapacağız" dedi.

Ak Parti'nin düzenlediği 2023 Şehir Buluşmaları programı Antalya Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti Antalya milletvekilleri Atay Uslu ve Tuba Vural Çokal, MHP Antalya milletvekili Abdurrahman Başkan, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Antalya AK Parti milletvekili İbrahim Ethem Taş, AK Parti il Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla birlikte diğer üyelerinin bulunduğu toplantıya vatandaşlar da yoğun katılım gösterdi.

"Yapamadıklarımızı yeni yüz yılda yapacağız"

Herkesin artık yönünü Türkiye'ye çevirmiş durumda olduğunu, her şeyin Türkiye'den her şeyin Recep Tayyip Erdoğan'dan beklendiğini söyleyen Binali yıldırım, " Bu bizim için büyük bir gurur ve büyük sorumluluk, bu sorumluluğu da yerel seçimlerle yerine getireceğiz. Yapamadıklarımızı yeni yüz yılda yapacağız. Ak Parti bir hizmet hareketidir, lafla işi birbirine karıştırmaz. Siz konuşma konusunda uzmanlaştınız oradan devam edin, biz hizmet yapmakta uzmanlaştık biz de hizmetimizi devam ettirelim. Son kozlarını Mayıs seçimlerinde kullandılar ve Türkiye'de iktidar değişikliğine gitmeye karar verdiklerini söylediler. Kusura bakmasınlar bu ülkeyi ustaca yönetecek olan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Karşısındaki adaya kimse itibar etmedi. Önümüzde dünyanın dengelerinin değiştiği 5 yıl var. Burada istikrarlı ve güvenilir yönetim hayati öneme sahip. İşte bunu yapacak olan lider de Recep Tayyip Erdoğan'dır" ifadelerini kullandı.

"Türkiye dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına girmiş bir ülkedir"

Türkiye'nin büyük bir ekonomi olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Türkiye 20 yıldır bölgede istikrarı sağlayan, kalkınmasıyla, alt ve üst yapısıyla dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına girmiş bir ülkedir. Ulaştırma Bakanlığı görevini sütlendiğim dönemde, dünyada yaprak kıpırdamazken, Yavuz Sultan Selim, Osman Gazi, Orhan gazi köprüsü, Marmaray, Havalimanları, Avrasya Tüneli, demiryollarını yaptık. Türkiye'yi 39. Sıradan 9. Sıraya taşıdık. Çalışmaya ve yapmaya devam edeceğiz. Bir yandan bunları yaparken, bir yandan da içeride ve dışarıda mücadele ettik. Balyoz, Ergenekon gibi olaylarla hükümeti alaşağı etmeye çalıştılar. 2000 yılında sistem değişikliği yaptık. Madem siz mecliste Cumhurbaşkanı seçilmesine izin vermiyorsunuz, o halde gelin millete diyelim ki, siz seçin kararı siz verin. Her zaman milletin kararı en üsttedir. Dolayısıyla referanduma giderek 2007'den itibaren Cumhurbaşkanı seçimini milletin yapmasının yolunu açtık. Artık Cumhurbaşkanını millet kendisi seçiyor. Zor bir seçimi geride bıraktık, dünyamızın ve ülkemizin içinde bulunduğu şartlarda bu seçimi başarıyla sonuçlandırdık. Bu seçimin mimari sizlersiniz" dedi.

"Gönül ve hizmet belediyeciliği bizim işimizdir"

Binali Yıldırım, Türkiye'nin önünde yerel bir seçim olduğunu vurgulayarak, "Önümüzde bir süreç daha var, yerel yönetimlerde gönül ve hizmet belediyeciliği bizim işimizdir. Bunu bütün Türkiye'ye gösteren 1994 seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'dır. Burada yıllık 50 milyar lira üretim yapılıyor. Antalya gibi üreten ve ürettiğiyle ülke ekonomisine artı değer sağlayan değerli ilimizde de önümüzdeki seçimlerde gücümüzü göstereceğiz" dedi. Yıldırım, 22 yıl belki bir parti için uzun bir zaman değil ancak Türkiye'deki siyasetin dinamiklerine baktığımızda demokrasiyle, seçimle, kesintisiz ve rekor halk desteğiyle iktidar da kalan başka hiçbir parti yok. Bu sadece Ak Parti'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a nasip olmuştur. Bu mutlulukların en büyüğüdür" dedi.

Binalı Yıldırım konuşmasını, "Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye yüz yılına yeni heyecanla, yeni seçimle ve kararlılıkla devam diyoruz. Seçim öncesinde okyanus ötesinden, PKK'sından, FETÖ'sünden, altılı masasına herkes bir oldu, Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı yapmayacağız dediler. Sonuç onlar için hüsran oldu. Millet lafa değil icraata bakar. Millet güvenden ve istikrardan yana karar vermiştir ve bu karar Türkiye'nin önünü açmıştır" ifadelerini kullandı.

"Bu dava kutlu bir dava"

Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ise, "Ak Parti bundan 22 yıl evvel aydınlığa açık karanlığa kapalı diyerek çıktığı bu yol da dün itibariyle 22 yılına girdi. 22 yıldır gururla onurla bu partinin her kademesinde görev yapmış büyüklerimizden sonsuz kere Allah razı olsun. Bu dava kutlu bir dava, Ak partiye gönlümüzü ve aşkımızı verdik böyle bir liderin arkasında da gururla koşmaya devam edeceğiz. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz sağ olun var olun. Biz 14 ve 28 Mayıs'ta büyük bir fedakarlıkla çok güzel bir çalışma yönettik. Bu açıklamanın başında bir söz vermiştik. AK partiyi birinci parti yapacağız demiştik ve bu yönde çalışıp Antalya'da birinci parti oldu en fazla milletvekili sayısına ulaştık. Bize oy vermeyi bekleyen Antalyalı vatandaşlarımıza da 31 Mart akşamı seçimleri alacağımızın sözünü verdik. Buna hakikaten inanıyorum, Büyükşehir'i almaya ant içtik" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Binali Yıldırım AK Parti Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title