Haberler

AK Parti 5 büyükşehirde "Bize neden kırgınsınız?" diye sordurdu! Çoğunluk iki konudan dert yandı

Güncelleme:

"AK Parti'ye neden kırgınsınız?" diye anket yaptırdıklarını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "İstanbul'da birinci sırada Suriyeli sığınmacılar, ikinci sırada ekonomik meseleler, Ankara'da da birinci sırada ekonomik, ikinci sırada Suriyelilerle ilgili meseleler çıktı." dedi. Bu sorunları kimin çözeceğini de sorduklarını söyleyen Özhaseki, "Yüksek oranda AK Parti çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Anadolu Yayıncılar Derneği'nde gazetecilerle bir araya geldi. Özhaseki, burada gündeme ilişkin gelişmeler ve AK Parti'nin seçim hazırlığı konularında açıklamalarda bulundu. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre anket çalışmaları yürüttüklerini belirten Özhaseki, toplumun nabzını tutmaya çalıştıklarını söyledi.

5 BÜYÜKŞEHİRDE "NEDEN KIRGINSINIZ?" DİYE SORULDU

Özhaseki yaptıkları çalışmalarda toplumun AK Parti'ye kırgınlık nedenlerini incelediklerini belirterek, "Antalya, Ankara, Adana, İstanbul ve Mersin gibi büyükşehirlerde, 'AK Parti'ye neden kırgınsınız?' diye sorduk.

AK Parti 5 büyükşehirde 'Bize neden kırgınsınız?' diye sordurdu! Çoğunluk iki konudan dert yandıMehmet Özhaseki

SURİYELİLER VE EKONOMİ BİRİNCİ SIRADA

İstanbul'da birinci sırada Suriyeli sığınmacılar, ikinci sırada ekonomik meseleler, Ankara'da da birinci sırada ekonomik, ikinci sırada Suriyelilerle ilgili meseleler çıktı. Biz şimdi bunları birebir takip ediyoruz. 'Ben artık AK Parti'den vazgeçtim' diyen yok. 'Ümidiniz yok mu AK Parti'den? Vaz mı geçtiniz?' diye soruyoruz, asla 'evet' cevabı yok. 'Bu sorunları kim çözecek' diye soruyoruz, yüksek oranda 'AK Parti çözecek' diyorlar." dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ

Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusuna da değinen Özhaseki, "Cumhurbaşkanımızın ismiyle yapılan anketlerde, çok açık ara Cumhurbaşkanımız önde. Yüzde 50'yi çok rahat geçebiliyoruz." diye konuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Mehmet Özhaseki AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (33)

Murat ÖREN:

Süriyeli'ler değil hepsinin ortak adı göçmenler abi ..Afganlı, Kırgızlı, Iraklı, Tacikistanlı, İranlı daha niceleri var.

152
4
yanıtYanıtla
masteng aston:

Demekki farkinda degiller ne oldugunun.

134
10
yanıtYanıtla
Atiilllaa:

"AK Parti'ye neden kırgınsınız anketi yapmak nedir ? Şakamı bu . Demekki gerçekten bunların Turkıyeden ve sorunlardan haberi yok , haberi olsa ankete ihtiyaç kalırmıydı?

125
11
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bu ülkede yaşayanlar böyle bir ekonomik çıkmaza, kendi ülkesinde itilen kakilan bir duruma hep sizler sayesinde geldi. Bu kırgınlık ötesi ve nefrete yakın bir durum. Acı çekenler acitasyonu yemezler. Tek kurtuluş sizin gitmenize bağlandı.

89
19
yanıtYanıtla
osman kara kara:

Anca anket yaptırırsınız halkın içine girmeye yüzleşmeye ne cesaretiniz nede yüzünüz var!!!

94
10
yanıtYanıtla
ENGİN :

tarım politikası çok kötü. çiftçiyi bitirdiler. köylerde genç kalmadı. birde çiftçiye çok iyi destek veriyoruz diye yalan söylüyorlar yıllarca.güven kaybettiler.

67
12
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

DEVLET DESTEĞİNİ ALIP KAHVEDE OKEY OYNAMAKTAN BAŞKA BİŞEY YAPMIYOLAR

yanıt19
yanıt42
ENGİN :

gölgede oturup konuşmaya benzemez.senin gibileri toplayıp tarlada çapa yaptırmaya götüreceksin ki kim oynuyor kim yatıyor anlasın.

yanıt40
yanıt4
Sanane Adımdan :

çok yaptım ben o çapayı sen merak etme

yanıt3
yanıt14
Mehmet Vatandaş:

Sanane Adımdan.. yalanını seveyim çapa yapmışmış:)

yanıt4
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title