Haberler

Polisin maske uyarısına kızan esnaf, "Ben hırsızlık mı yaptım" diyerek nüfus cüzdanını vermemek için direndi

Güncelleme:

Emniyet ekipleri tarafından Isparta'da gerçekleştirilen koronavirüs denetimleri sırasında polisin maske uyarısına öfkelenen taksici esnafı, "Ben hırsızlık mı yaptım" diyerek polise nüfus cüzdanını vermek istemedi.

Isparta'da koronavirüs denetimleri sırasında polisin maske uyarısına kızan taksici esnafı, polise nüfus cüzdanını vermemek için uzun süre direndi. Yaklaşık bir saatlik tartışmanın ardından esnaf, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Isparta'da emniyet ekipleri şehrin farklı noktalarında koronavirüs tedbirleriyle ilgili maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştirdi. Mimar Sinan Caddesi üzerinde gerçekleştirilen denetimler sırasında bir taksici esnafı, polise zor anlar yaşattı.

Polisin maske uyarısına kızan esnaf, 'Ben hırsızlık mı yaptım' diyerek nüfus cüzdanını vermemek için direndi

''BEN HIRSIZLIK MI YAPTIM'' DİYE TEPKİ GÖSTERDİ

İddiaya göre polis, maskesi çenesinde taksi durağının önünde oturan Selami C.'yi uyardı. Bu uyarıya sinirlenen Selami C. maskeyi yere fırlatarak, taksi durağına girdi. Bunun üzerine polis, Selami C.'ye maske takmadığı gerekçesiyle işlem yapmak için nüfus cüzdanını istedi. Selami C., "Ben hırsızlık mı yaptım" diyerek nüfus cüzdanını polise vermek istemeyince uzun süre tartışma yaşandı. Polisin emniyet merkezine götürme çabalarına da direnen Selami C. yaklaşık bir saatin ardından ikna oldu. Taksi durağından çıkan Selami C. polis aracıyla ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyette ifadesi alınan Selami C. hakkında maske takmamaktan dolayı işlem yapıldığı öğrenildi.

Polisin maske uyarısına kızan esnaf, 'Ben hırsızlık mı yaptım' diyerek nüfus cüzdanını vermemek için direndi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Isparta Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

sivaslı:

ne artistik yapıyon bre adam, senin hasta olup gebermen bizimde çok ta ikimiz de değil, ama her kes aynı havayı soluyor, biz kurala uyuyorsak sende eşk gibi uyacan

7
0
yanıtYanıtla
Maskeni tak:

Cahillere ceza ve yüz sopa beline

4
0
yanıtYanıtla
Birisi:

Kamera var diye bu kadar ısrar, yoksa sokakta bakın kimse kimseyi umursamıyor.

2
1
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Hırsızlık yapsan keşke, teröristlik yapıyorsun. . . Hem kel hem fodul, yüzü de kızarmıyor terbiyesizin.

2
1
yanıtYanıtla
Toprak:

Haklı

yanıt1
yanıt0
AY YILDIZ:

Türkiye devletine engel olanlar cahiller ve hainler

0
0
yanıtYanıtla
1907:

Bir farkın yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title