Haberler

Polis ve Polis Eşleri Arasında Tatlı Yarışması

Sivas Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında polis memurları ile eşleri arasında tatlı ve hamur işi yarışması düzenledi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında polis memurları ile eşleri arasında tatlı ve hamur işi yarışması düzenledi. Sonuçların açıklanmasının ardından davetliler tatlı, pasta ve diger yemekleri kısa sürede tüketti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167'nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında polis aileleri arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla tatlı ve hamur işi yemek yarışması düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü içerisindeki polisevinde gerçekleştirilen yarışmaya, Vali Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat, Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin eşi İlkay Bilgin, Belediye Başkanı BBP'li Doğan Ürgüp'ün eşi Makbule Ürgüp, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter'in eşi Nilüfer İlter, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ın eşi Güler Seyhan ve çok sayıda polis memuru ile eşleri katıldı. Kadın polis ve polis eşlerinden oluşan 78 kişinin katıldığı yarışmada birbirinden ilginç pasta ve tatlılar, jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Yarışmada 1'inciliği beyaz bahçeli yaş pasta ile Hafik İlçesi'nden gelen polis memuru Yasemin Yıldız, 2'nciliği yaprak sarması ile polis memuru Aydın Durak, 3'üncülüğü ise külkedisi yaş pastası ile Gülçin Soysal ve Adıyaman usulü çiğ köfte ile Şükrü Sözen kazandı. Yarışmada 1'inciye 500, 2'nciye 300 ve üçüncülerede 100'er lira para ödülü verildi.

TATLI VE YEMEKLERE YOĞUN İLGİ

Sonuçların açıklanmasının ardından masa başında toplanan polis ve polis eşleri, tatlı, pasta ve diğer yemeklere yoğun ilgi gösterdi. Masada bulunan tepsiler kısa sürede boşaldı. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Polis Haftası Ali Kolat Ak Parti Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title