Haberler

Polis Okulu'nda Mezuniyet Töreni

Güncelleme:

Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu 10. dönem öğrencileri düzenlenen törenle yemin ederek mezun oldular.

Polis Meslek Yüksek Okulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen törene Vali Muammer Erol, Vali Yardımcıları Ercan Çiçek ve Altuğ Çağlar, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, polis aileleri ve vatandaşlar katıldı. Vali Muammer Erol Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okuluna gelişte önce Polis Mangasını selamladı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Polis Okulu Müdürü Mustafa Soysal törende yaptığı konuşmada, "Bugün itibariyle emniyet teşkilatı saflarına katılacak meslektaşlarımın görevlerini ifa ederken Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği ülkemizi muasır medeniyet seviyesine yükseltmek hedefi doğrultusunda hukukun üstünlüğüne, çağdaş, demokratik ve evrensel değerlere, etik kurallara, insan haklarına, gücümüzü aldığımız yasalara bağlılık ve tarafsızlık ilkeleri genel düsturu olacaktır. Öğrencilerimizi teşkilatımızın ihtiyaç duyduğu bilgi ve donanıma sahip profesyonel, yeniliğe ve değişime açık birer polis olarak yetiştirme gayretinde olduk" dedi.

Daha sonra dönem birincisi Polis Memuru Mevlüt Özdemir tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı. Özdemir konuşmasında 21. Yüzyılın bilim ve teknoloji çağı olduğunu, bu çağda polislik mesleğinden beklentilerinde yükseldiğini ifade ederek bu hedeflere ulaşmak için gayret göstereceklerini söyledi.

Polis Akademisi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Çoban ise konuşmasında Polis Akademisinin artık uluslar arası düzeyde eğitim veren bir eğitim kurumu olduğunu söyledi.

Okulu ilk 10 dereceyle bitiren polis memurlarına diplomaları ve ödülleri Vali Muammer Erol ve törene katılan protokol üyeleri tarafından verildi.

Yemin töreni ile devam eden program, mezun olan polisler tarafından Polis Marşının okunması ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Fırat Üniversitesi Feyzi Bingöl Muammer Erol Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title