Haberler

Pınar'ı katleden caninin mekanına yazılan "katil" yazısı, ailesi tarafından kapatıldı

Güncelleme:

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren Cemal Metin Avcı'nın işlettiği bar, yakınları tarafından hizmete kapatıldı. Avcı'nın iş yerinin camına sprey boyayla yazılan 'katil' kelimesi ailesi tarafından gazete kağıdı ile kapatıldı.

Muğla'da Pınar Gültekin'i vahşice katleden Cemal Metin Avcı'nın kapatılan mekanına "katil" yazılmıştı. Ailesi ise, bu yazıyı gazete kağıtlarıyla kapattı.

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de Cemal Metin Avcı'nın işlettiği bar ise yakınları tarafından kapatılırken, tabelaların üzeri siyah naylonla örtüldü. İş yerinin camına ise kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce beyaz sprey boyayla yazılan ve bir süre kalan 'katil' kelimesinin ise gazeteyle kapatıldığı görüldü.

Pınar'ı katleden caninin mekanına yazılan 'katil' yazısı, ailesi tarafından kapatıldı

Pınar'ı katleden caninin mekanına yazılan 'katil' yazısı, ailesi tarafından kapatıldı

NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz'da kayboldu. Ailesinin başvurusu üzerine jandarma ve polis ekipleri, arama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar sırasında şüpheli ifadeleri nedeniyle gözaltına alınan Cemal Metin Avcı ifadesinde, Pınar'ı çıkan kavgada elleriyle boğup öldürdüğünü, bağ evinde cesedini çöp varilinde yakıp üzerine beton döktüğünü itiraf etti. Gültekin'in gösterdiği yerde bulunan varilde, Pınar'ın yanmış cesedine ulaşıldı. Genç kız, memleketi Bitlis'in Hizan ilçesinde toprağa verilirken, şüpheli, sevk edildiği adliyede 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürmek' suçundan tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Metin Avcı Muğla Haberler

500

Yorumlar (24)

Sıkıldık:

Bu kadını hergun medyaya çikarmalarindan sıkıldık zaten çok düzgün olsaydı evlilerin peşinden gitmezdi. Sehitlerimizi bile bukadar gündemde tutmuyorlar.

29
48
yanıtYanıtla
APTAL AVCISI:

10 İQ olup yorum yapman bi özgürlük getiriyorsa yapma dostum tamam mı yapma !

yanıt15
yanıt8
BB:

belki adam evli olduğunu gizlemiştir nereden biliyorsun ! bilmeden konuşmamak lazım değil mi

yanıt15
yanıt4
ayıp:

eşine, annene, kızına yapsalardı tepkin böyle olmazdı. Çok yazık.

yanıt22
yanıt6
suskun:

ne kadar boş biri olduğunu gösterdiniz ya bu kişi senin kardeşin ablan bacın olsa ne diyecektin düzgün olsa gitmezdi sen çokmu düzgünsün klavye delikanlısı

yanıt11
yanıt3
EMPATİ:

Her kes duygularına yenik düşüp hata yapabilir. Her halde senin ANNEN, BACIN yok yoksa böyle cahil cahil konuşmazdın, gösteriş yapmanın bi anlamı yok ne olursa olsun masum savunmasız bir kız hakkında saygızca konuşmak şehitlerimizede saygısı olmaz. Hep siz gösterişli ülke sevdalısı şahısların yüzden insanlık ayakların altında Neticede insanız

yanıt6
yanıt3
ispirlidadas:

Sürekli bu kadının haberini ısıtıp ısıtıp, gündemde kalmasını sağlıyorsunuz. Su testisi su yolunda kırılmış, her gün her gece gönülleri gibi eğlenmişler, sonuçta anlaşamamışlar, adamda cinnet geçirmiş, olanlar olmuş, kadın allah bilir adamdan ne istedi, aralarında ne oldu. Adam zaten adam olsaydı bu kadınla birlikte olmazdı, kadınla birlikte oldu diyelim, kadını adam olsaydı kadını katletmezdi, adam olsaydı kadını öldürdükten sonra türlü işkenceler yapmazdı.

14
29
yanıtYanıtla
ozi:

tu allah belanı versin

yanıt1
yanıt5
ELVO:

Al bi beyin özürlü daha abicim ne kadar örümcek kafalı mahlukatsınız siz yaa herşey bi tarafa bi insanın ölmesi öldürmesi can almasımı gerekiyor yüce ALLAHIN VERDİĞİ CANI BİR TEK ALLAH alır su testisi su yolunda kırılırmış heeee sizin gibi zihniyet sahibi insanlar öğreticek herşeyi insanlara işte senin gibi geri kafalı düşünen zavallılar sayesinde bu ülke bu halde bi bitin bee yaaa bi bitin

yanıt7
yanıt3
mercan:

yani giden bi kadın varken kalan kadın ve cocugu hiç düşünülmüyor, iki su testisi su yolunda kırıldı hepsi bu, ve bu hikayede olan eş ve çocuğa oldu bunun bi farkına varın artık pleaseeee

17
24
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title