Haberler

Phantom Thread Filmi

Phantom Thread filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Phantom Thread filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Ünlü terzi Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) ve kız kardeşi Cyril (Lesley Manville), 1950’lerin savaş sonrası Londra’sında, İngiliz modasının merkezinde, kraliyet ailesini,yıldızlarını, mirasyedi kadınları ve sosyeteyi Woodcock Evi’nin farklı tarzıyla giydirmektedir. Woodcock’ın hayatına kadınlar girip çıkmakta ve müzmin bekara ilham verip arkadaşlık etmektedirler. Ta ki karşısına genç, iradeli bir kadın olan Alma ( Vicky Krieps ) çıkana dek. Alma, kısa sürede Reynolds’ın hayatında ilham perisi ve sevgilisi olarak kalıcı bir yer edinir. Önceleri kontrollü ve planlı bir insan olan Reynolds, özenle düzenlediği hayatının aşkla altüst olduğunu görür.

Paul Thomas Anderson, son iyle hem yaratıcı yolculuğundaki bir sanatçıyı hem de dünyasının dönmesini sağlayan kadınları resmediyor. Phantom Thread, Paul Thomas Anderson’ın sekizinci i ve Daniel Day-Lewis ile birlikte ikinci çalışması.

Yönetmen: Paul Thomas Anderson

Senaryo: Paul Thomas Anderson

Oyuncular: Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Camilla Rutherford, Vicky Krieps, Bern Collaço, Richard Graham, Jane Perry , Pip Phillips, Ingrid Sophie Schram, Sarah Lamesch, Kelly Schembri, Lujza Richter, Dave Simon, Neil Broome, Gino Picciano, Cedric Tylleman, Michael Gabbitas, Alexandra Moloney, David Charles-Cully, Caroline Garnell, T. Mark Owens, Joseph Callaghan, Cris Haris, Colin Wigglesworth, Fraser Delaney, Harriet Leitch, Khristopher MacLeod, Rebecca McSwan, Calum Delaney, Paul Carolan, Niki Angus-Campbell, Darren Talbot, Christopher David Burton, Andrew G. Ogleby, Richard Price, Jason Redshaw

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Phantom Thread

Yapımcı Firma: Annapurna Pictures

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Universal Pictures

Vizyon Tarihi: 28.02.2018

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Daniel Day Lewis Vicky Krieps Londra Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title