Haberler

Pazarlar'da Öğrencilerin Karne Sevinci

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde 2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle okul öncesi, ilk, orta ve liselerdeki öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde 2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle okul öncesi, ilk, orta ve liselerdeki öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Pazarlar İlk ve ortaokulu ile Sofular İlk ve ortaokulu düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, öğrencilere takdir, teşekkür ve iftihar belgelerini vererek iyi tatiller diledi.

Pazarlar İlk ve Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Canfer Gürbunar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, "Güzel bir şekilde geçireceğiniz yaz tatili diliyorum. Tatilde sevdiğiniz işleri yapın ve okuldan kopmamaya çalışın. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi. (MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Karaaslan Sofular Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title