Haberler

Papa Francis'ten yaşanan aşı tedariki sorununa tepki: Aşılar yoksullara ulaştırılmalı

Güncelleme:

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis koronavirüs nedeniyle tarihte ikinci kez cemaatsiz Paskalya ayini düzenledi.

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis koronavirüs nedeniyle tarihte ikinci kez cemaatsiz Paskalya ayini düzenledi. Ayinde Kovid-19'a karşı geliştirilen aşıların tedarikinde yaşanan adaletsizliğe tepki gösterdi.

Koronavirüs salgını hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ederken, Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, koronavirüs salgını nedeniyle tarihte ikinci kez Vatikan'da bulunan Petrus Bazilikası'nda cemaat olmadan Paskalya ayini düzenledi.

"AŞILAR YOKSULLARA ULAŞTIRILMALI"

Papa Francis, Kovid-19'a karşı geliştirilen aşıların tedarikinde yaşanan adaletsizliğe tepki gösterdi'Salgın yayılmaya devam ederken, toplumsal ve ekonomik kriz de ağır geçiyor. Özellikle de yoksullar için" diye konuşan Papa Francis, "Aşıların yoksullara ulaştırılması gerekiyor? ifadelerine yer verdi. Dünyanın bazı ülkelerinde yaşanan askeri çatışmaların devam etmesini bir skandal olarak nitelendiren Papa Francis 'Dünyada hala çok fazla savaş ve çok fazla şiddet var. Tanrı bu savaş zihniyetini aşmamıza yardımcı olsun' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Papa Francesco Koronavirüs Paskalya Papa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title