Haberler

    Pamela

    Seslendirdiği "Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?" şarkısıyla yankı uyandıran Pamela, Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde sizlerle buluşacak.

    Seslendirdiği "Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?" şarkısıyla yankı uyandıran Pamela, Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde sizlerle buluşacak.

    Başlangıçta çeşitli televizyon dizilerinde roller üstlenen ve vokalistlik yapan Pamela, çıkardığı üç albüm ile ün kazandı.

    Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan sanatçı "Atları da vururlar" müzikalinde Okan Bayülgen ve Fikret Kuşkan ile birlikte rol aldı, "Lahmacun ve Pizza" dizisinde oynadı, Teoman'a vokalistlik yaptı. 2004 yılının haziran ayında Mucizeler Komedisi adlı müzikalde 'dişi melek' rolünü üstlendi. İlk albümü, "Eğer Dinlersen"i uzun bir hazırlık döneminden sonra 1 Haziran 2002'de çıkarttı. Rock tarzına daha yakınlaştığı ikinci albümü "Şehir Rehberi"ni ise 23 Kasım 2004'te piyasaya çıkardı, özellikle söz ve ezgileri bir anda kitlelerin diline yerleşiveren "İstanbul" isimli şarkı ile büyük başarı elde etti.

    25 Mayıs 2006'da üçüncü albümü "Cehennet"i çıkardı. 2010 yılında elektronik müziğe geçerek dördüncü albümü "Stil Zengini"ni 9 Mart 2010'da yayınladı. Albümün ilk klibi ise Duygu Güzelmeriç tarafından "Say What You Want" adlı şarkıya çekildi.

    Albümleri

    2002: Eğer Dinlersen

    2004: Şehir Rehberi

    2006: Cehennet

    2010: Stil Zengini

    2013: Aç

    2015 Aslanlar Gibi

    2016 Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?

    Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin" eklenmesi gerekmektedir.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Fikret Kuşkan Okan Bayülgen Beyoğlu Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title