Haberler

P&G Dünyada Ve Türkiye'de Sporcuları ve Annelerini Destekliyor

Güncelleme:

Prima, Ariel, Gillette, Fairy ve Head & Shoulders gibi markaları bünyesinde barındıran P&G (Procter & Gamble), 179 yıldır önde gelen markaları ile insanların yaşamlarını iyileştirmek için çalışıyor.

Spor yoluyla yaşamları iyileştirebilmek için de 2010 yılında Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile geniş çaplı bir ortaklığa imza attı. Uluslararası Olimpiyat Komitesi'yle yürüttüğü global ortaklık çerçevesinde şirket tarihinin en büyük projesi olan "Teşekkürler Anne" kampanyasını başlatan P&G, Olimpiyat Oyunları'nda sporcuları ve annelerini destekliyor.

Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'nda dünya çapında birçok sporcu ve annesine sponsor olan P&G, Türkiye'de Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'nda yarışacak olan Milli Güreşçi Taha Akgül ile annesi Gülbahar Akgül'ün sponsoru oldu. 5-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'nda P&G, Akgül ailesini dünyada sponsor olduğu diğer sporcular ve anneleriyle beraber P&G Aile Evi'nde ağırlayacak.

Teşekkürler Anne, Olimpiyat Oyunları'na annelerin gözünden bakıyor Annelerin Gururlu Sponsoru P&G, yaşamın her anında annelerin ne kadar güçlü kalabildiğinden ve daima çocuklarına güç verdiğinden hareketle başlattığı Teşekkürler Anne kampanyasıyla Olimpiyat Oyunları sponsorluğuna farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Sadece Olimpiyat sporcularının değil, tüm Annelerin Gururlu Sponsoru olan P&G, Olimpiyat Oyunları'na annelerin gözünden bakıyor.

Teşekkürler Anne kampanyası, 2012 yılında çocuklarının hayallerine ulaşabilmesi için çabalayan annelerin özverisini anlatan "Dünyanın En Zor Ama En Güzel İşi" (Best Job) reklam filmi ile başladı. 2014 yılında annelerin zor anlarda çocuklarını destekledikleri ve onları düştüklerinde ayağa kaldırdıkları birçok anı gösteren "Onları Ayağa Kaldır" (Pick Them Back Up) filmi ile devam etti. Bu yıl ise annenin gücünün çocuğunun güçlüklerin üstesinden gelmesinde ne kadar etkili olduğunu anlatan "Güçlü" (Strong) filmi ile devam ediyor.

"1 paket = 1 destek" kampanyası ile tüketiciler de sporcuları destekleme fırsatı buluyor

P&G'nin TMOK işbirliği ile Londra 2012 Olimpiyat başlattığı "1 paket = 1 destek" kampanyası Rio 2016 Olimpiyatları döneminde de devam ediyor. 1 Mayıs – 31 Ağustos döneminde geçerli olacak kampanya ile tüketiciler, aldıkları her P&G ürünü ile Türkiye'de çocukların ve gençlerin sporla büyümesine destek olabilecekler. Bu kampanya ile 81 ildeki 81 okula spor ekipmanıyla öğrencilerin spor yapmalarına destek olunması hedefleniyor. Tüketiciler Alo, Ariel, Braun, Head&Shoulders, Pantene, Orkid, Koleston, Oley, Max&Factor, Oral-B, Fairy, İpana, Gillette, Prima gibi P&G markalarından satın alarak kampanyaya katılabilirler.

P&G annelere kulak veriyor, öğrendiklerini ürün geliştirme süreçlerine dahil ediyor

P&G her yıl 180'den fazla ülkede milyonlarca anne ile bir araya gelerek onları dinliyor ve onlardan çok şey öğreniyor. Bu öğrendiklerini ürün geliştirme ve inovasyon süreçlerine entegre ederek tüketicilerine en iyisini sunmak için çalışıyor.

P&G, "Teşekkürler Anne" kampanyası kapsamında Rio 2016 Olimpiyat Oyunları dönemine yönelik "Güçlü" reklam filmini hazırlamadan önce özel bir araştırmaya imza attı ve bu araştırma sonucunda "Global Anne Raporu"nu oluşturdu. "Teşekkürler Anne" kampanyası kapsamında ilk kez yayınlanan Global Anne Raporu, kadınların anne olduktan sonra daha önce hissetmedikleri güçlü olma duygusunu hissetmeye başladıklarını ortaya koyuyor.


P&G'nin Global Anne Raporu'na göre günümüzde annelik daha karmaşık

Araştırmanın sonuçlarına göre annelerin %64'ü, anneliğin daha karmaşık hale geldiğini düşünüyor. Bunun en önemli nedeni annelerin ev içinde ve ev dışında farklı görevler üstlenmesinden, gün boyu pek çok sorumluluğu aynı anda idare etmesinden kaynaklanıyor. Ayrıca bugünün annelerinin %90'ından fazlası, davranışları ile çocuklarına birer rol model olabilmeyi istiyor. Üç anneden ikisi (%67) çocuklarının gündelik bakımının tüm yönlerini üstlenerek büyük bir yük almaktansa, çocuklarına iyi örnek oluşturmanın daha önemli olduğunu düşünüyor. Annelerin %54'ü, annelik için duygusal anlamda gerektiğini düşündüklerinden daha fazla güce ihtiyaç duyduklarını; %53, daha fazla organizasyon becerisi, %51'i ise daha fazla anlayış ve empati becerisi geliştirmek durumunda kaldığını söylüyor. P&G, yeni reklam filmi "Güçlü"de bu araştırma sonuçlarından ilham aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gillette Türkiye Ariel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title