Haberler

Özkan'dan Yeni Bir Parti ve Yeni Bir Kanal

Önceki Gün Kanaltürk'ü Koza Grubu'na Satan Tuncay Özkan, Yeni Bir Kanal Kuracağını İfade Ederek Yeni Kanalın İsmi İçin Patent İşlemlerinin Devam Ettiğini Söyledi.

Önceki gün Kanaltürk'ü Koza Grubu'na satan Tuncay Özkan, yeni bir kanal kuracağını ifade ederek yeni kanalın ismi için patent işlemlerinin devam ettiğini söyledi. Özkan, siyaset yapmak istediğini ifade ederek bir ay içerisinde bir parti kuracağını da ilk kez Uşak'ta açıkladı.

Uşak'ın Banaz İlçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından Esnaf Odaları Toplantı Salonu'nda düzenlenen bir konferansta konuşan Tuncay Özkan, muhalefette olmaktan sıkıldığını, bıktığını ifade ederek yeni kuracağı parti ile yüzde yüz iktidara geleceğini iddia etti. Kanaltürk televizyonunu neden sattığını il il gezerek halka anlatacağını ifade eden Tuncay Özkan, bugün itibariyle hiç kimseye borcu kalmadığını ve satıştan kalan para ile yeni bir kanal kuracağını söyledi. Konuşmasında iktidara ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a ağır ithamlarda bulunan Tuncay Özkan, kanalı satma konusunda son dakikaya kadar sabrettiğini yeni kuracağı partinin ismi, tüzüğü ve programı ile farkını ortaya koyacağını savundu. Sevenlerine bir ay daha sabretmesini tavsiye eden Özkan, bir ay içerisinde çıkıp partinin ismini, programını ve tüzüğünü halka anlatacağını ifade etti.

Tuncay Özkan, Kanaltürk Televizyonu'nu satmak için uzun süre görüşmeler yürüttüğünü güçlü medya patronları ve bir iş adamı ile daha önce satış konusunda anlaştıklarını ancak anlaştığı kişilerin son anda kanalı almaktan vazgeçtiğini iddia etti. Tuncay Özkan, bugün itibariyle hiç kimseye tek kuruş borcu kalmadığını belirterek şöyle konuştu: "Çalışan arkadaşların alacaklarının tamamını ödedim. Kanalı satın alanlarla anlaşma yaptık çalışan arkadaşlar üç yıl çalışmaya devam edecek. İş güvencelerini sağladık.

Bugün itibariyle paraları ödemeseydim bizim kapının önünde kavga çıkardı. 6 yıl boyunca canımı malımı koyduklarım kılını kıpırdatmadı. İki gündür Paris'te olduğumu yazıyorlar. Paraları yemeğe gitti diyorlar. Ben simdi sesleniyorum çizgimden milim sapma olursa halk gelsin benden hesap sorsun. Türkiye'yi bu mezbelelikten kurtarmaya yemin ettik." Bazı alçaklar ve namussuzlar olduğunu anlatan Özkan, sözlerine şöyle devam etti: "Onlar Cumhuriyet mitinglerini yaparken de bu kanalı kurarken de aynı şeyleri yaptı. Ben siyaset yapacağım. Siyaset yasağım yok. Bugünkü siyasilerin hepsini süpürüp atmak için ne gerekiyorsa yapacağım." PARTİ KODAMANLARIN ELİNDE HALKLA KUÇAKLAŞAMIYOR Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal'a da isim vermeden ağır eleştirilerde bulunan Tuncay Özkan, "Onlar devrimci, cumhuriyetçi, milliyetçi anti emperyalist olamazlar, ABD'ye karşı koyamazlar. Onlar sadece Türkiye'yi savunan halk çocuklarıyla kavga ederler. Ben yüzde yüz AKP karanlığını sonlandırıp iktidara geleceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Artık muhalefette kalmaktan sıkıldığını anlatan Özkan, şöyle konuştu: "Benim dedem de babamda muhalefette öldü. Ben muhalefet olarak ölmek istemiyorum. Türkiye'yi yeni yüzler kurtaracak. Bizim yolculuğumuz Mustafa Kemal'in ilkeleri doğrultusunda olacak. Benim ölüm bu sancağı bırakırsa gelin mezarıma tükürün. Bu kavganın parayla kazanılması mümkün değil. Mücadeleyle kazanılacaktır. Parti kodamanların elinde halkla kucaklaşamıyor. Bunu aşmak gerekiyor. Bu mevcut yönetimle olmuyor defalarca denediniz olmadı. Bin defa daha deneseniz yine olmaz hodri meydan alın deneyin." Parti kurmak için iki yıldır çalıştıklarını ilk defa bu toplantıda açıklayan Özkan, bir ay içerisinde partinin adını ve programını ortaya koyarak halka anlatacağını söyledi. Partinin adı ne olacak diye sorulursa hazırlığını yaptıklarını anlatan Özkan, şöyle konuştu: "Bir ay içerisinde tüm kadroları, programları ile hepsini açıklayacağım. Halkın karşısına çıkacağım bir ay daha sabır istiyorum. Partileşme sürecinde akılda kalıcı basit bir isim, programıyla, tüzüğüyle farkını gösterecek bir yapı için çalışıyoruz. İki yıldır bununla ilgili yüzlerce arkadaşımız çalışıyor." Bundan sonra ne yapacak diyenlere yeni bir televizyon kanalı kurarak cevap vereceğini de anlatan Tuncay Özkan, sözlerini şöyle tamamladı: "Patent haklarını aldıktan sonra yeni kanalın adını açıklayacağız. Bir hafta içerisinde patent hakları bitecek. Bazı tv kanallarının yaptığı gibi olmayacak. Halkın kanalda payı olacak, halka açık bir kanal olacak. Bunun nasıl olacağını ben sizlere bir formül bularak bildireceğim. Kanaltürk'ün satışı konusunda son ana kadar direndim. Satışı yapmasaydım Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, hırsla ve nefretle gelip oradaki tüm cihazları darmadağın edecekti. Kanalı alan adam namuslu bir adamdı ve geldi parayı verdi. Yeni kanalda şu an ekranlara çıkamayan bazı arkadaşlarda yer alacak. Hulki Cevizoğlu, Nihat Genç gibi arkadaşlar program yapacak. Biz yine hep birlikte yeni kanalda olacağız." (KY-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title